>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [37]

Status
Zamknięty.
valentine28 2,3K

valentine28

Forum VIP
Przypominam o meczu fnatic, który gramy grubo (start za niedługo)
A na późniejszą godzinę:
Virtus Pro- SK Gaming
Virtus Pro +2.5 @1.83 6/10
Virtus Pro win @2.10 4/10
z taką formą jaką prezentuje ostatnio TACO, SK musi grać 4 na 5. Virtusi w gazie, neo druga młodość, to samo snax. Myślę że to wystarczy

fortunka17 801

fortunka17

Użytkownik
Przypominam o meczu fnatic, który gramy grubo (start za niedługo)
A na późniejszą godzinę:

Virtus Pro- SK Gaming
Virtus Pro +2.5 @1.83 6/10
Virtus Pro win @2.10 4/10

z taką formą jaką prezentuje ostatnio TACO, SK musi grać 4 na 5. Virtusi w gazie, neo druga młodość, to samo snax. Myślę że to wystarczy
O której ten mecz fnatic i gdzie do gry?

valentine28 2,3K

valentine28

Forum VIP
Co teraz astralis przegrał rundę... NAF carry hard, masakra. Kolejny raz 5 na 3 i astralis przegrywa eh
Handi już tylko uratuje dogrywka i 4:0 ???? . Win astralisów pre i po 7.00 dalej w grze

H 733

hajs_enberg

Użytkownik
Lu/Yang badminton 1 1.40

nie widze tu inne opcji, poczekam jak lekko wzrosnie kolo 1.6 i zabieram. Chlopaki graja z takim poswieceniem na tym turnieju, ze glowa mala widzialem pare ich meczy i slizgi na parkiet za lotka to malo powiedziane ???? ale 1.4 to troche malo.

e: pobralem 1.72 i czekam
bum ✅ badminton dzisaj daje zarobic, a raczej zbieram zniwa dni poprzednich, sleczenia i patrzenia jak odbijaja lotke jakimis paletkami

narobili nerwow w koncowce 2 seta 19-15..20-22 uroki &quot;babinktona&quot;, a ja zamiast dawno kasowac ot czekalem do konca, chociaz ✅ ✅ w ogolnym rozrachunku..o dwa lata starszy. Przez tych patalachow sie zagapilem i nie pogralem McDonalda.

valentine28 2,3K

valentine28

Forum VIP
Najchętniej zobaczyłbym dogrywkę i wtedy astralis zaczyna po terro -&gt; 3 rundy dla nich i 1 na ct ????
Scenariusz marzenie, wchodzi handi, pre i live ^^
Ile trwa taki mecz w csa ? Bo obejrzałbym virtus pro, ale rano do roboty i nie wiem czy cały dam radę ????
Zależy jak bardzo wyrównany jest, 30 min -&gt; 1,5h (średnio z 40 min)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom