>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [37]

Status
Zamknięty.
darkadi 433

darkadi

Użytkownik
Medvedeve i tak to wygra. Odpuscie sobie stawianie na nazwiska, a czasem spójrzcie jak grają;)
O to chodzi, że Brands na tym turnieju naprawdę gra super w porównaniu do tego co prezentował ostatnio. Nadal to poziom tylko challengerów, ale doświadczeniem nawet na hali bije Niedźwiedzia na głowę

ted 12,8K

ted

Forum VIP
O to chodzi, że Brands na tym turnieju naprawdę gra super w porównaniu do tego co prezentował ostatnio. Nadal to poziom tylko challengerów, ale doświadczeniem nawet na hali bije Niedźwiedzia na głowę
Mecz z Gojo to był dramat, poziom ITF , ale po 1,3 w życiu bym nie grał przeciw Brandsowi na hali, tzn teraz dałem po 1secie @ 3,2, ale kursy pre smierdziały i kij wie jak to sie skonczy.

M 493

milo93

Użytkownik
Mecz z Gojo to był dramat, poziom ITF , ale po 1,3 w życiu bym nie grał przeciw Brandsowi na hali, tzn teraz dałem po 1secie @ 3,2, ale kursy pre smierdziały i kij wie jak to sie skonczy.
Ale zobacz Brands jak zaczął urozmaicać swoja grę nawet chodzi do siatki :razz:

darkadi 433

darkadi

Użytkownik
Wystarczy na te mecze patrzeć po kursach. Dimitrov kursy za nazwisko i że kilka lat temu był 8 na świecie, a teraz nie potrafi czysto rakietą w piłkę uderzyć i meczyk dwóch patałachów z chelków, jeden dobry bilans tegoroczny więc dali kursik 1.30 mimo, że przeciwnik wcale nie odstaje. Takie coś jeśli nie na zwycięstwo w całym meczu to przynajmniej na seta lub handicap trzeba łapać

R 813

robssson

Użytkownik
Wystarczy na te mecze patrzeć po kursach. Dimitrov kursy za nazwisko i że kilka lat temu był 8 na świecie, a teraz nie potrafi czysto rakietą w piłkę uderzyć i meczyk dwóch patałachów z chelków, jeden dobry bilans tegoroczny więc dali kursik 1.30 mimo, że przeciwnik wcale nie odstaje. Takie coś jeśli nie na zwycięstwo w całym meczu to przynajmniej na seta lub handicap trzeba łapać
Chodzi mi o to, że taki Brand w końcu się zatnie. a Rusek albo to wykorzysta albo nie. Mi chodzi o stawianie po nazwiskach, jak ktoś tu chce Halep grac po 1,5, gdzie Kvitova gra jeden z lepszych turniejów.

G 68

grota

Użytkownik
Mlada 22 strzały, 16 rożnych i 1-0 po golu w 1. minucie ;D trzeba sie odkuć.
Haifa Robbie Shapiro - Hapoel Herzliya over 1,5 @1.72

darkadi 433

darkadi

Użytkownik
W tych meczach po 14 to myślę, że to będzie wyglądało tak, że Thiem będzie męczył bułę z Ramosem, ale opierdzieli go chyba nawet w 2 setach bo oglądałem wczoraj mecz Ramosa i z Tajwańcem nie grał prawie nic. Bardzo słaby i nieregularny serwis, notorycznie grał swój serw na przewagi i korzystał z wielu błędów Lu. A czeski meczyk to zależy od formy Wesołego, bo to że Berdych jest w małym dołku to wiem. Jeśli Jiri zagra swój tenis to może nawet Tomka pojechać

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom