>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [37]

Status
Zamknięty.
kadoon 383

kadoon

Użytkownik
Bangladeszcz gra to trzeba też pograć:
Brothers Union - Uttar Baridhara 26min
gol do ht @1.90

Otrzymane punkty reputacji: +1
tom3kt 100

tom3kt

Użytkownik
dimitrova po 1,20 z gościem z którym przegrał nie tak dawno temu, łamiąc rakietę za rakietą, który jest solidnym przebijaczem i potrafi wygrać z topką ? powodzenia ????
Prawda wygral z nim ale na innej nawierzchni nie ma co tego porownywac...

bezstronny 2K

bezstronny

Użytkownik
Oglada ktos Dimitrova ugra czy kontrowac?
przy jego psychice kursów na niego poniżej 2,0 z zasady się nie opłaca grać, miał okazje na przełamanie, ale popełniał proste błędy, Schwartzman gra na swoim dobrym przebijackim poziomie, raz czy dwa ładnie minął

darkadi 433

darkadi

Użytkownik
Na turnieju w Chinach ładne kursiwa codziennie wchodzą. Wczoraj wszyscy oprócz Harrisona (akurat kuźwa go postawiłem...) powyżej 2.20, dziś się zanosi na to samo. Spojrzałem jedynie na wyniki Troickiego i Kaczki i pograłem sobie Schwartzmana co jak widać było wcale nie głupim pomysłem, bo wygrał 1 seta z tym psycholem ????

darkadi 433

darkadi

Użytkownik
Co najlepsze miałem już wpisany za 11 zł dubelek u mnie w Milenium na Schwartzmana i Brandsa, ale wyskoczyło jakieś *****, że nie można puścić bo za mało zdarzeń, mimo że brane z oferty podstawowej. Wkurzę się jak stówka przejdzie koło nosa, przez jakiś błąd systemu

darkadi 433

darkadi

Użytkownik
A u bab to jajca jak zwykle. Kvitova, która po tych kilku meczach w przeciągu tygodnia i swojej posturze powinna być zmęczona, jedzie jak chce, świeższą Halep. Bezsens

kadoon 383

kadoon

Użytkownik
atakuję over 4 rożnych w inter baku - zira @2.25, jest 3, 34min.
w 10min~ powinni zrobić chociażby jednego, aby był zwrot

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom