lamora365
Użytkownik
Ja i dziękuję reputacja1-2 dla kawasaki
over
kawasaki win KSIEGARNIA
skorzystal ktos?
Ja i dziękuję reputacja1-2 dla kawasaki
over
kawasaki win KSIEGARNIA
skorzystal ktos?
po 2 minutach juz 2-2 ????1-2 dla kawasaki
over
kawasaki win KSIEGARNIA
skorzystal ktos?
jest @2,05 ????Cytat:
<table border="0" cellpadding="6" cellspacing="0" width="100%"> <tbody><tr> <td class="alt2" style="border:1px inset"> Napisał pawel105 ->
2 set Kamke @2 Unibet
</td> </tr> </tbody></table>
jak ciapaty wygra gema to kurs na seta Kamke będzie @2,2 ????
To po co księgujesz win drużyny 10 min przed końcem meczu, gdy jeszcze grają w 10 ????po 2 minutach juz 2-2 ????
lekko over 4.5 gola @3.5 pomaranczowi przycisneli
3-2 dziekuje dobranoc kitajce w sobote z rana jak smietana ;Dpo 2 minutach juz 2-2 ????
lekko over 4.5 gola @3.5 pomaranczowi przycisneli
pierwszy serwował Kamke :]jest @2,05 ????
Co za zwiariowany meczyk ????3-2 dziekuje dobranoc kitajce w sobote z rana jak smietana ;D
edit. zabrali im gola frajerzey, ale zaklad zamknalem, zabiora mi to czy jak?
ale jaja w gym meczu ????Kawasaki road to 7 corner 2,20 @bet365
zoltki cisna a tear jeszcze karny wiec musza sie spiac jeszcze bardziej
wiem, chodziło mi, żeby ciapak gema zdobył :]Cytat:
<table border="0" cellpadding="6" cellspacing="0" width="100%"> <tbody><tr> <td class="alt2" style="border:1px inset"> Napisał marek611 ->
jest @2,05 :smile:
</td> </tr> </tbody></table>
pierwszy serwował Kamke :]
Na azjanie masz wyzszy kurs i w zaleznosci od linii masz zwrot, np azjan over 4 przy 4 masz zwrot, a jak jest over 4,5 azjan to rozni sie to wyzszym kursem ;dd. Nie wiem czemu tak jest.Czym się różni suma kartek (azjan) od ilości kartek?
Kursem.Czym się różni suma kartek (azjan) od ilości kartek?
Przy zakładzie powyzej 5 kartek( azjan) masz przy 5 kartkach w meczu zwrot, a przy zakładzie ilosc kartek powyzej 5.5 kartek musi byc 6 kartek inaczej zakład przegrany, a i jeszcze kurs trochę wyższy jest na azjanach.Czym się różni suma kartek (azjan) od ilości kartek?
dzięki dałem over 4,5 @2 :grin:Na azjanie masz wyzszy kurs i w zaleznosci od linii masz zwrot, np azjan over 4 przy 4 masz zwrot, a jak jest over 4,5 azjan to rozni sie to wyzszym kursem ;dd. Nie wiem czemu tak jest.