>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [36]

Status
Zamknięty.
D 192

delfi

Użytkownik
No to zobaczymy czy zostanie.
Hasi najpóźniej po weekendzie faktycznie wylatuje więc ten typ z totolotka to faktycznie lokata. I albo tymczasowym trenerem zostanie Vukovic albo będą się interesować Gonczarenką. A co do odejścia Hasiego to zarówno Weszło jak i tt Stanowskiego o tym przekonują więc info na 99% pewne.

valentine28 2,3K

valentine28

Forum VIP
Zgodnie z przewidywaniami mamy cobblestone&#39;a, cache i nuke&#39;a. map choice definitywnie pod envy. Myślę że kenny gorzej niż wczoraj już grać nie może, dlatego spodziewam się szybkiej wygranej 2:0 envy. Zobaczymy jak będzie ???? Handi -3.5 w grze ????

Druga mapa to cache, najlepsza mapa envy. Kurs 1.36 można traktować jako lokatę, wchodzę w to 9/10

valentine28 2,3K

valentine28

Forum VIP
Godzina 9:00
Envyus wygra 1 mapę -3.5 handi @1.72
⛔⛔⛔
Co envy zrobiło to ja nie mam pytań! jak oni mogli tak zepsuć wszystko... przecież to jest jakiś cud. było 14:2 dla EnvyUs, mieli wygraną pistoletówkę i wygrali 16:14... gambit wygrał 12 rund, gdzie w niektórych było 4vs2 dla envy, to jest po prostu niewiarygodne jak oni się grzeją. nie wierzę jak to handi nie weszło, po prostu w to nie wierzę. A już rozliczałem przy 14:2 jak tylko wygrali pistoletówkę po ct.
2 mapa jak ktoś nie zagrał handi -3.5 po 1.72 to dalej jest po 1.30 czysty win. Można traktować jako lokata ja w handi wszedłem przed meczem 2/10, a czysty win 8/10 (800 zł). Grają na cache, gdzie envy ma bilans 7-0. Najwięcej rund stracili z VP i było to tylko 11 ???? Nie ma takiej opcji żeby przegrali

R 7,4K

rua

Użytkownik
Widziałem kiedyś stronkę ze średnią ilością żółtych kartek sędziów per game. Zna ktoś może taką stronkę?

valentine28 2,3K

valentine28

Forum VIP
2 mapa envy handi -3.5 po 1.72
1.30 czysty win.
Można traktować jako lokata ja w handi wszedłem przed meczem 2/10, a czysty win 8/10 (800 zł). Grają na cache, gdzie envy ma bilans 7-0. Najwięcej rund stracili z VP i było to tylko 11 ???? Nie ma takiej opcji żeby przegrali
2 mapa envy handi -3.5 po 1.72 ✅✅✅
1.30 czysty win. ✅✅✅
16:7 Jak lokata to lokata. Szkoda tej 1 mapy... 14:2 -&gt;16:14...

Otrzymane punkty reputacji: +11
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom