>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [36]

Status
Zamknięty.
rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
W meczu Bouchard dobry wałek, na szczęście w 1 secie zauważyłem brak chęci biegania za piłką i ładny plus, jednak takie rzeczy powinny być karane, sportowcy *****.
Belgrano - Estudiantes Over 2.5 @2.50
Oglądałem troche ligę Argentyńską i takie overy nie raz w 1 połowie siadają, wysoki kurs warto spróbować.
Też chciałem ją grać, ale tenis to nie moja dziedzina. Gratki. Dobre jaja, zagrałem rano Kavcicia, to był kurs 6,50 czy 5,50 przerwali mecz z powodu deszczu, teraz patrzę 2,85 mimo że stan rywalizacji chyba się nie zmienił. Ciekawe jak się skończy.

Otrzymane punkty reputacji: +26
valentine28 2,3K

valentine28

Forum VIP
Na 3:00 jeszcze
NRG -4.5 mapa 2 (CS:GO)
@1.90
CLG nie gra nic w tych rozgrywkach, przegrywają jak leci, bilans 1W i 7L. Handi -4.5 dla nrg i to na ich mapie? Biorę z pocałowaniem ręki. 2 dni temu także grali ze sobą, NRG wygrało 16:8, 16:8 . Nie widzę tu możliwości na więcej rund niż 11 dla CLG.

✅✅✅ Wynik meczu: 16:9
Kolejny łatwy esportowy plus. Póki co idzie świetnie :grin:
Następne analizy będę robił w dziale esportowym, a w typach na żywo będę same typy dawał z linkiem, tak jak post wyżej ????

Otrzymane punkty reputacji: +2
valentine28 2,3K

valentine28

Forum VIP
1 mecz SK Gaming-Complexity
SK Gaming -6.5 @1.83
[/url]
✅✅✅
Jeden już wszedł. Wynik: 16:7. Z czego połowa skończyła się 9:6. Gdyby SK zaczynało od strony CT (nie jestem w stanie tego sprawdzić przed meczem) to mecz skończyłby się prawdopodobnie wynikiem 16:1 lub 16:2 ^^

Otrzymane punkty reputacji: +3
valentine28 2,3K

valentine28

Forum VIP
1 mecz Renegades- Echo Fox (START 4:00)
Renegades win @1.50
[/url]
✅✅✅ Tu też plusik ???? Wynik: 16:8 (a było już 15:3) Tak jak pisałem szkoda że bet365 nie dał handicapów (w okolicach -3.5 by były) ????
To tyle na dziś, jutro kolejna porcja CS-a ????

valentine28 2,3K

valentine28

Forum VIP
Na pewno Bet365, na pewno betway, egb, ggbet, fanobet,ebettle (większość typowo esportowa). a poza tym widziałem jeszcze w bet at home. Ale myślę że większość buków ma takie zakłady (może nie takie same, ale esportowe na mecz lub mapę). nie orientuje się jak wygląda sprawa u reszty
@ Edit
Runda 16 Wygra Renegades @1.66 (renegades są dużo lepsi z pistoletami w dłoniach, jeśli nie wydarzy się jakiś błąd z ich strony to powinni ugrać, podobnie jak we wcześniejszym przypadku 2/10)

@Edit 2
dobra to co ShahZaM zrobił, to chyba akcja życia. 3 heady z deagla na 3 strzały pod rząd, wow
Runda 16 Wygra Renegades @1.66
⛔

Otrzymane punkty reputacji: +15
lazzarov 300

lazzarov

Użytkownik
co jest z tym Kavcicem, nawet nigdzie w ofercie nie widzę, Matosevicze właśnie skonczyli, deble grają a ten dalej nic, a tam 3 gemy do zagrania zostały :/
e: no brawo, ruszył, ugrał gema, tyle mi wystarczy ????
tak pitolicie o tym csie i się znowu wkręciłem ???? chyba sobie PCa kupie jakiegoś aż ????
https://www.youtube.com/watch?v=I6IBTNG8DWk to były czasy ! ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom