>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [36]

Status
Zamknięty.
R 36

rafal919

Użytkownik
Także polecam O 7.5 w meczu. Azerbejdżan ma problemy w defensywie. Można ją porównać do defensywy legii ^_^. Do tego grają bardzo ofensywnie, co zwiastuje dużo goli
Póki c jeden z grajków Azeroe idzie na króla strzelców ???? wynik 2:2 dla Hiszpanów a on strzelił wszystkie 3 golr :grin:

valentine28 2,3K

valentine28

Forum VIP
o co chodzi z tym runda 1, rund 16 na becie jak odpalam dany mecz?
Dokładnie tak jak kolega wyżej powiedział, gramy 15 rund po stronie terrorystów a następnie jest zmiana stron, reset pieniędzy i ta 16 runda to tak jak 1 runda w grze (mamy 800$) za co kupić można pistolet albo armor. Najczęściej jest tak że wygrywa ją drużyna która gra po stronie CT (nie sugerować się tym, to tylko moja opinia) ponieważ USP jest znacznie potężniejsze niż glock. Ale wszystko zależy od tego kto gra i jaka mapa ????

valentine28 2,3K

valentine28

Forum VIP
Dobra, zaczynamy mecz liquid-eunited, 1 mapa to dust2 . 2 mapa to mirage. Szkoda że 1 to nie mirage, no ale i tak handi powinno wejść bez problemów (liquid zaczyna od terrorystów, więc powinni odskoczyć dość szybko)

filipek1996 1,3K

filipek1996

Użytkownik
W meczu Bouchard dobry wałek, na szczęście w 1 secie zauważyłem brak chęci biegania za piłką i ładny plus, jednak takie rzeczy powinny być karane, sportowcy *****.
Belgrano - Estudiantes Over 2.5 @2.50
Oglądałem troche ligę Argentyńską i takie overy nie raz w 1 połowie siadają, wysoki kurs warto spróbować.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom