>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [36]

Status
Zamknięty.
tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
Pieprzyć żabojadów! Strzelają na 1-0, cisną niemiłosiernie, grają w przewadze to dają sobie wcisnąć na 1-1 z karnego. Postawiłem potem na over 3 @5,50 to stracili na 1-2 i niby byłoby fajnie, ale dostali czerwoną, więc chwilę poczekałem i zamknąłem z zyskiem 100%, bo myślałem, że nie wpadnie już więcej. To w 96&#39; w ostatniej akcji meczu wpakowali na 2-2... Co za kretyński mecz
100% ?

P 1,8K

patced

Użytkownik
Dominikana mega slawa skoro mecza sie z argentyna... jak beda graly z kim mocniejszym i kursy 50/50 to przeciwko dominikankom trzeba bedzie grac bo widac gnoj w przyjeciu run za runem w ryja

valentine28 2,3K

valentine28

Forum VIP
Nie takie comebacki widziałem. Jak wejdą na swój poziom to dadzą radę
Team Dignitas wygra mecz @7.50 bardzo lekko. Może wejdzie ^^
Styko dzisiaj jest niesamowity...
4:11 połowa, jakby teraz wygrali 12:0 z terro, to chyba zacznę grać w lotto ????

Otrzymane punkty reputacji: +1
valentine28 2,3K

valentine28

Forum VIP
Cieżko będzie z handi ;/ tylko 1 runde mogliby przegrac
Nawet jeżeli handi nie wejdzie (bardzo prawdopodobne, w końcu coś musiało zawieść) to ako 18.07 będzie dalej żywe więc powinien być bardzo duży plus, zwłaszcza że zostaną na nim sk,c9 i immortals. Nie ma prawa nikt przegrać

Panowie Comeback nadchodzi

G 68

grota

Użytkownik
Nawet jeżeli handi nie wejdzie (bardzo prawdopodobne, w końcu coś musiało zawieść) to ako 18.07 będzie dalej żywe więc powinien być bardzo duży plus, zwłaszcza że zostaną na nim sk,c9 i immortals. Nie ma prawa nikt przegrać
Panowie Comeback nadchodzi
ale mi kupon zamyka mecz z handi ;D

valentine28 2,3K

valentine28

Forum VIP
1 rundę zapewne w końcu przegrają, a czy 2? jak nie będzie żadnych błędów i głupich zagrań to może wejść ????
@edit, 13:10, handi zatopione niestety, chyba że będzie dogrywka i wygrają 4 rundami ???? jedyna możliwość
Cajunb trzyma ich przy życiu, co gość ugrał rundę, może się ukazać na wagę meczu

valentine28 2,3K

valentine28

Forum VIP
najlepiej dla wszystkich jak teraz Hellraiders ugrają 15:15 i w dogrywce dignitas wygra 4:0. Wtedy wejdzie i handi i mecz ????
P.S Rambo dzisiaj cały dzień było mnóstwo meczy, zostaje nam ameryka, gdzie kursy po 1.30 na wygrane a handicapów rano nie było. Zaraz przepatrzę i jak coś znajdę to wrzucę ????
@ EDIT JEST 15:15!!!!
Teraz dignitas 3 rundy po terro i 1 po ct prosimy. I wchodzi i handi -3.5 i mecz

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom