>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [36]

Status
Zamknięty.
valentine28 2,3K

valentine28

Forum VIP
4.Godzina 21:20
ESL PRO LEAGUE 1 mecz NiP-G2
Mapa:Mirage
Typ:NiP -3.5 @1.83 6/10
✅✅✅ 16:10 Mirage A było 15:7 ...
Tak jak pisałem, G2 nie grało przez ponad rok Mirage&#39;a. Na każdej innej mapie gra byłaby bardzo wyrównana ale nie tutaj. Brak ogrania był od razu widoczny. Było najwięcej zastrzeżeń co do tego typu, jak widać niepotrzebnie ???? Handi niezagrożone nawet przez chwilę. Zamykający Get_Right, ciekawe :grin:
Zostają dignitasi na cobblu, jak to siądzie to wszystko dzisiaj na + prócz jednej strony francuzów gdzie brakło 2 rund ????

Otrzymane punkty reputacji: +7
G 68

grota

Użytkownik
Tak jak pisałem, G2 nie grało przez ponad rok Mirage&#39;a. Na każdej innej mapie gra byłaby bardzo wyrównana ale nie tutaj. Brak ogrania był od razu widoczny. Było najwięcej zastrzeżeń co do tego typu, jak widać niepotrzebnie ???? Handi niezagrożone nawet przez chwilę. Zamykający Get_Right, ciekawe :grin:
Nerwy do końca. I to jeszcze ledwo żywy ostatnich 2 wybił. Ale siadło, uff

G 68

grota

Użytkownik
Cuda na kiju... Troyes nic nie gra, grają w 10 od 45&#39;, a ich pierwszy celny strzał i 3 strzał w ogóle z karnego w 63&#39;... Nie wierze w to

D 192

delfi

Użytkownik
Zostają dignitasi na cobblu, jak to siądzie to wszystko dzisiaj na + prócz jednej strony francuzów gdzie brakło 2 rund ????
Twoje ako coraz bliższe powodzenia :p Najwyższe kursy ładnie powchodziły i oby nie było dzisiejszej nocy żadnych większych niespodzianek ????

G 68

grota

Użytkownik
Cuda na kiju... Troyes nic nie gra, grają w 10 od 45&#39;, a ich pierwszy celny strzał i 3 strzał w ogóle z karnego w 63&#39;... Nie wierze w to
hahahahahha 1-2 xD jak ktoś ma chwilę to warto włączyć ten mecz ;D obrońcy Nimes nie mam pojęcia co robią. Teraz przelobował bramkarza z jakiś 35m ;D ten karny to też 1 z Troyes wystrzelił do przodu jak poje*** i bramkarz go wyciął. Kabaret

A teraz czerwona dla Nimes ;D

vidal 33,2K

vidal

Mistrz Typer Mundial
Ładnie ten Deadfox z HR pyka w awp. Nie znałem gościa. Mam mieszane uczucia, czy nie zamykać/kontrować cbble. Tam dobry awper jest wskazany, diginitas takiego nie ma w składzie.

valentine28 2,3K

valentine28

Forum VIP
Twoje ako coraz bliższe powodzenia :p Najwyższe kursy ładnie powchodziły i oby nie było dzisiejszej nocy żadnych większych niespodzianek ????
I teraz człowiek żałuje że tych handicapów nie dał do ako tylko bezpieczniejsze same wygrane :;/: Ale i tak jak wejdzie, to bedzie cudnie ????

Otrzymane punkty reputacji: +2
G 68

grota

Użytkownik
Nimes - Troyes 1 @1.61 ⛔
Rangers - Queen of South 2. gol Rangers @1.72 ✅
Bet365
Pieprzyć żabojadów! Strzelają na 1-0, cisną niemiłosiernie, grają w przewadze to dają sobie wcisnąć na 1-1 z karnego. Postawiłem potem na over 3 @5,50 to stracili na 1-2 i niby byłoby fajnie, ale dostali czerwoną, więc chwilę poczekałem i zamknąłem z zyskiem 100%, bo myślałem, że nie wpadnie już więcej. To w 96&#39; w ostatniej akcji meczu wpakowali na 2-2... Co za kretyński mecz

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom