nie ma nigdzie streama do tego , ja dałem na kazachów pre i myślę że jak już tak wrociłi to wygrają ????Co z tymi indiami ? Oglada ktos ? Dadza rade ?
Sugerujesz że Legia z Rzezniczakiem w obronie postawi się BVB? :grin::grin::grin:Wczoraj pieknie Benfa i Basel zawiodly
Dzis to samo czeka grajacych :
Handi na bvb
Leverkusen win
Porto win
Kazdy typ odwrotnie po 3j.
indie już mają awans zapewniony z 4 miejsca przed tym meczem - filipiny przegrały z Indiami a liczy się najpierw mecz bezpośredni.Tylko po co? Indie ida o 4 miejsce i awans a Kazachy juz o nic
Sugeruje ze bvb to nie superwyjadacze na wyjezdzieSugerujesz że Legia z Rzezniczakiem w obronie postawi się BVB? :grin::grin::grin:
Shandong race to 7 rr kurs 2.0 bet 365
jaziri 1.90
Under 9.5 (Total Games - Set 3)
Malek Jaziri v Muhammet Haylaz Istanbul Challenger
1.80
No offence ale wg mnie porównywanie dotychczasowych wyjazdów BVB do meczu z Legią jest nie na miejscu. Legia nawet u nas w kraju nie jest w TOP10 zespołów, na dziś dzień. Ja osobiście raczej tego meczu grał nie będę ale jak będzie 0:3 to Legia będzie mogła mówić o dobrym wyniku.Sugeruje ze bvb to nie superwyjadacze na wyjezdzie
Legia zagra defensywnie
Nie przegra dwoma golami lub wiecej.
indonezja tajlandia u 19 over 4,5
1.80
grubo...
kto skorzystal niechaj rzuci reputhe thxindonezja tajlandia u 19 over 4,5
1.80
grubo...
kto skorzystal niechaj rzuci reputhe thx
Gratulacje i dzięki !kto skorzystal niechaj rzuci reputhe thx
Ja nie skorzystałem, ale masz za dobry typ i całokształt tutajkto skorzystal niechaj rzuci reputhe thx
eh sędzia niezły oszołom, za kosy na wysokości kolana nie dawał????