Co się dzieje w tym meczu? Jakaś kontuzja Montanesa??nie ma opcji, szkoda że nie zauważyłem tego betu wcześniej, Montanes już straszną biede grał z Ciaśem , ktoś bardziej ogarnięty go poskłada, czytaj Vatutin
nie obserwuje już tego meczu bo ciężko nawet się na niego patrzy, Montanes do niektórych piłek w ogóle nie startuje, chłopek ma już 35 lat, cięzko stwierdzić jak potoczy się mecz, z Ciaśem do połowy 2 seta nie miał nawet nic do powiedzenia, a w 6 gemie bodajże nagle odzył, dla mnie mecze Montanesa no betCo się dzieje w tym meczu? Jakaś kontuzja Montanesa??
Wnioskuję z dość długiej przerwy przed 4 gemem w 2 secie
Jakaś próba nawiązania walki się pojawiła ???? Oby skuteczna ????Kurcze i tak już nie powalczy. Wypadałoby poddać..
Porto U19 (1st Half - Result)
Porto U19 v FC Copenhagen U19 European
1.75
Fatalnie to wyglądało. Zarył nogą w ziemię chyba, dziwnie to wyglądało.Ale młody z BVB złamał piszczel, o kurfa
Mamy to! ????Montanes 2 Set @4.00
@edit
Teraz jest szansa na odrobienie straconego gema ????
@edit
Chyba to był jednak duży błąd.. teraz sam został znów przełamany do zeraaa....
W zakładach nie ma czegoś takiego jak " nie ma opcji " .... opcja jest zawsze !nie ma opcji, szkoda że nie zauważyłem tego betu wcześniej, Montanes już straszną biede grał z Ciaśem , ktoś bardziej ogarnięty go poskłada, czytaj Vatutin
Montanes 2 set WIN 1,66 całoR.
Wcisneli w koncowce na 3:0 uff36' minuta 2:0.
Polecam dalej stawiać Paulesti -2 @2.20
ksieguje bo 3 1Porto U19 (1st Half - Result)
Porto U19 v FC Copenhagen U19 European
1.75