>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [35]

Status
Zamknięty.
S 17

szypul

Użytkownik
Siema !! z kilka lat nie było mnie na alegro i widze ze wszyscy placa metoda payu. Ogolnie chyba fajna sprawa bo nie musze czekac na zaksiegowanie przelewow czy wysylac a platnosc przy odbiorze.
Ale mam pytanie jak z wyplatami z tego Payu. Jak np. dam wyplac teraz to kiedy mam sie spodziewać pieniedzy? Dziala to na zasadzie rzelewow 24 czy wysylaja np jednego dnia o okreslonej godzinie a potem musze czekać jeszcze na sesje bankowe bo wysylaja np z ing a ja mam alior?

efbeer 185

efbeer

Użytkownik
Siema !! z kilka lat nie było mnie na alegro i widze ze wszyscy placa metoda payu. Ogolnie chyba fajna sprawa bo nie musze czekac na zaksiegowanie przelewow czy wysylac a platnosc przy odbiorze.
Ale mam pytanie jak z wyplatami z tego Payu. Jak np. dam wyplac teraz to kiedy mam sie spodziewać pieniedzy? Dziala to na zasadzie rzelewow 24 czy wysylaja np jednego dnia o okreslonej godzinie a potem musze czekać jeszcze na sesje bankowe bo wysylaja np z ing a ja mam alior?
Musisz poczekać na wyksięgowanie od nich i zaksięgowanie do Ciebie. Niestety tylko w jedną stronę jest błyskawicznie ;)

S 17

szypul

Użytkownik
Musisz poczekać na wyksięgowanie od nich i zaksięgowanie do Ciebie. Niestety tylko w jedną stronę jest błyskawicznie ;)
Dzięki za info. Ale jest szansa ze to se zamknie w jeden dzien? Zlece np rano o 8 wyplate i do tej 18 bede mial? Czy raczej sie spodziewać nastepnego dnia?

gonza 22,3K

gonza

Użytkownik
Szypul, jak dasz teraz wypłatę na konto, to jutro powinieneś mieć koło południa (pierwsza sesja przychodząca w twoim banku), przynajmniej mi tak ostatnio dochodzą szybko wypłaty. Ostatnio robiłem wypłatę o 1 w nocy i przed południem kasa na koncie była.

efbeer 185

efbeer

Użytkownik
Dzięki za info. Ale jest szansa ze to se zamknie w jeden dzien? Zlece np rano o 8 wyplate i do tej 18 bede mial? Czy raczej sie spodziewać nastepnego dnia?
Z tego co google podaje, to Alior ma dwa księgowania przychodzące w ciągu dnia:
I sesja – do 11:40
II sesja – do 15:30

Więc powinno w jeden dzień śmignąć, zależy jeszcze od tego kiedy tamci klepną.

S 17

szypul

Użytkownik
Szypul, jak dasz teraz wypłatę na konto, to jutro powinieneś mieć koło południa (pierwsza sesja przychodząca w twoim banku), przynajmniej mi tak ostatnio dochodzą szybko wypłaty. Ostatnio robiłem wypłatę o 1 w nocy i przed południem kasa na koncie była.
Podziękował za szczegółową informacje ! Zycze wysokich wygranych ????

betrayal 774

betrayal

Użytkownik
Janowicz win 1 set, ale w decydującym gemie 3 DF Gruzina. Moim zdaniem jak Basilashvili ogarnie dupę to ten mecz weźmie w 3 setach.
Nie żartuj, raczej szybki zjazd do bazy. Oddał seta w prezencie, Jurek w idealnym momencie wziął przerwę sobie. ..

kolatek 1,1K

kolatek

Użytkownik
over 7,5 w meczu Nuneaton kurs 3.0 bet 365
Goście od 9 minuty graja w bez jednego zawodnika, myslę że kondycyjnie tego nie wytrzymają i 3 gole jeszcze gospodarze strzelą

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom