Czyli trzeba w dobrym momencie pstrykać Basilashviliego.Janowicz medical
Musisz poczekać na wyksięgowanie od nich i zaksięgowanie do Ciebie. Niestety tylko w jedną stronę jest błyskawicznieSiema !! z kilka lat nie było mnie na alegro i widze ze wszyscy placa metoda payu. Ogolnie chyba fajna sprawa bo nie musze czekac na zaksiegowanie przelewow czy wysylac a platnosc przy odbiorze.
Ale mam pytanie jak z wyplatami z tego Payu. Jak np. dam wyplac teraz to kiedy mam sie spodziewać pieniedzy? Dziala to na zasadzie rzelewow 24 czy wysylaja np jednego dnia o okreslonej godzinie a potem musze czekać jeszcze na sesje bankowe bo wysylaja np z ing a ja mam alior?
Dzięki za info. Ale jest szansa ze to se zamknie w jeden dzien? Zlece np rano o 8 wyplate i do tej 18 bede mial? Czy raczej sie spodziewać nastepnego dnia?Musisz poczekać na wyksięgowanie od nich i zaksięgowanie do Ciebie. Niestety tylko w jedną stronę jest błyskawicznie
w meczu PSV over 0,5 do HT do gry kurs 2.10 bet 365
następnegoDzięki za info. Ale jest szansa ze to se zamknie w jeden dzien? Zlece np rano o 8 wyplate i do tej 18 bede mial? Czy raczej sie spodziewać nastepnego dnia?
Z tego co google podaje, to Alior ma dwa księgowania przychodzące w ciągu dnia:Dzięki za info. Ale jest szansa ze to se zamknie w jeden dzien? Zlece np rano o 8 wyplate i do tej 18 bede mial? Czy raczej sie spodziewać nastepnego dnia?
Podziękował za szczegółową informacje ! Zycze wysokich wygranych ????Szypul, jak dasz teraz wypłatę na konto, to jutro powinieneś mieć koło południa (pierwsza sesja przychodząca w twoim banku), przynajmniej mi tak ostatnio dochodzą szybko wypłaty. Ostatnio robiłem wypłatę o 1 w nocy i przed południem kasa na koncie była.
Nie żartuj, raczej szybki zjazd do bazy. Oddał seta w prezencie, Jurek w idealnym momencie wziął przerwę sobie. ..Janowicz win 1 set, ale w decydującym gemie 3 DF Gruzina. Moim zdaniem jak Basilashvili ogarnie dupę to ten mecz weźmie w 3 setach.
1Basel-Ludo over 2.5 rr HT @2.20