Aby urozmaicić nasze forumowe konkursy, specjalnie na gwiazdkowo-noworoczny czas wychodzimy do Was z absolutną nowością - konkursem drużynowym. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Konkurs drużynowy z Betfan
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betfan? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Mma pytanko do osob grajcych Baseball
chce obstawić mecze i wyskkauje do kazdego zakladu:
"pitcher opcje
wskazani pitchersi musza rozpoczac"
może mi ktoś wyjasnic to?
chce zagrać powyzej/ponizej
z reguły bukmacherzy mają przed meczem info którzy pitchersi rozpoczną mecz, jezeli dojdzie do jakiejś zmiany zaraz przed meczem. masz 4 opcje do wyboru i wybierzesz że muszą rozpocząć wskazani przez ciebie a zacznie ktoś inny to zakład będzie traktowany jako zwrot
z reguły bukmacherzy mają przed meczem info którzy pitchersi rozpoczną mecz, jezeli dojdzie do jakiejś zmiany zaraz przed meczem. masz 4 opcje do wyboru i wybierzesz że muszą rozpocząć wskazani przez ciebie a zacznie ktoś inny to zakład będzie traktowany jako zwrot
Nie chciałem krakać, ale często tak jest, jak gra dwójka z jednego kraju u siebie w jakimś Challengerze, to lubią się wtedy dziać takie cuda jak w tym meczu. Miałem grać Mmoha, potem over 9,5 w pierwszym secie, ostatecznie oba bety odpuściłem.
Początek trzeciego seta też się zaczął od wzajemnego przełamania w dwóch pierwszych gemach -parodia :jezora: