>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [35]

Status
Zamknięty.
C 370

cinek9191

Użytkownik
Wbrzeże Gdańsk -20@ 1,83 ⛔

48-30* po 13 biegach

53-31 po 14 biegach....

15 bieg Gdańska wychozi ze startu na 4-2.... i Zorro upadek i w potwórce 2-4 masakr totalna :/

prezes96 27,7K

prezes96

Użytkownik
Ręczna:
Dobeles Tenax +4,5 @1,90 Bet365 ✅ ✅ ✅
Dobeles Tenax remis nie ma zakładu @8,50 Bet365 lekko ⛔
Pewniak do grania na grubo na ✅
Typ alternatywny niestety na minus, mimo że Dobeles doszedł Celtnieks już na jedną bramkę...

Otrzymane punkty reputacji: +1
M 272

mientosek

Użytkownik
CS:GO
Mapa 2 zwycięzca - Team Dignitas @3,25 bet365
Duńczycy na pewno powalczą, ale gramy delikatnie.
Nie sądzę, Dignitas ostatnio na dust2 grało dość słabo, a G2 wczoraj ograło EnVy i z taką formą Shoxa to Duńczycy nie mają czego szukać raczej, aczkolwiek powodzenia ;)

uefowillcox 796

uefowillcox

Użytkownik
Nie sądzę, Dignitas ostatnio na dust2 grało dość słabo, a G2 wczoraj ograło EnVy i z taką formą Shoxa to Duńczycy nie mają czego szukać raczej, aczkolwiek powodzenia ;)
Oglądam meczyk. Właśnie wydaje mi się, że mogą powalczyć, a kurs 3.25 spoko. Cajunb daje radę na tym turnieju, a scream z G2 dzisiaj w średniej formie. zobaczymy ????

Otrzymane punkty reputacji: +3
M 176

michal93

Użytkownik
gram grubo na metz cisną Nantes ,a tamci jak dzieci we mgle jest 1-0 dla Metz aktualnie grajcie a zarobicie @2.05
up: dzięki ,myślałem ,że jakaś awantura kibiców

wincent 150

wincent

Użytkownik
To co odwalał Huybrechts w 10 i 11 legu się w pale nie mieści. Dobrze (ostatecznie) że bet mi kilka razy pod rząd nie zamknął zakładu, ale kończące miał takie jakby koniecznie chciał przegrać.

gonza 22,3K

gonza

Użytkownik
trzeba kartki tam grać po przerwie, bo jest zero a pewnie przynajmniej z 3 się posypią. Sędzia do kartek nie najgorszy, coś tam daje .
Jakby zostało 1:1 do przerwy to dobrze wyglądało Obie strzelą w drugiej połowie po 3,40, bo obrony jakieś nieogarnięte, teraz może rożne...

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom