>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [35]

Status
Zamknięty.
nevener 1,2K

nevener

Użytkownik
Jak komuś się nudzi to niech sobie odpali Lech - Pogoń. Dobry mecz, obie drużyny nastawione na atak.
over 2.5 @1.14 bet365, co by offtopu nie było :p

perek99 27,5K

perek99

Użytkownik
Metz powyżej 3,5 kartek kurs 3
duże value, mają już 2 do przerwy, na pewno będzie gorąco, Nantes nie odpuści i te dwie kartki są spokojnie do zrobienia. Presja trybun też robi swoje i sędzia częściej daje kartki gościom. Metz już 11 fauli do przerwy ma.
Sędzia do kartek bardo dobry, goście więcej faulują, jedną mogą wyłapać za grę na czas, podoba mi się to ????

ice29 251

ice29

Użytkownik
w meczu Genoa-Fiora wyszli sprawdzić boisko, ale póki co nie wznawiają, dalej leje.
W Rzymie 2 połowa może być przełożona, bo nawet grad spory się pojawił, na pewno będzie opóźnienie. Myślę, że przełożą na inny dzień.

C 370

cinek9191

Użytkownik
Nie sądzę, Dignitas ostatnio na dust2 grało dość słabo, a G2 wczoraj ograło EnVy i z taką formą Shoxa to Duńczycy nie mają czego szukać raczej, aczkolwiek powodzenia ;)

Strasznie długa rzerwa przy wyniku 2-7 ..... masakra. Coś spr. przy zawodniku Dignitas

M 272

mientosek

Użytkownik
duże value, mają już 2 do przerwy, na pewno będzie gorąco, Nantes nie odpuści i te dwie kartki są spokojnie do zrobienia. Presja trybun też robi swoje i sędzia częściej daje kartki gościom. Metz już 11 fauli do przerwy ma.
Sędzia do kartek bardo dobry, goście więcej faulują, jedną mogą wyłapać za grę na czas, podoba mi się to ????
Dziękim, zabite ::]

perek99 27,5K

perek99

Użytkownik
✅✅ piękny kurs, w 65 minucie już jest

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom