Francuzi wygraja mecz
@4.50 całoroczny
herbert/mahut przy 0:30 @12 za drobne
under 9,5 rożnego w spotkaniu Getafe z Alcoron.
Obydwie drużyny piach kompletny ostatnio grają, dodatkowo hiszpańskie ligi jeśli chodzi o RR to są mocno underowe. Kurs 2.0, ja gram, ale słabiej bo wiadomo rożne to loteria. Mecz pucharowy, Getafe może chcieć w końcu coś osiągnąć, a 3 remisy w LaLiga2 tego nie zwiastują, zostaje im puchar do pokazania się, wiec typ w ich stronę również do przedyskutowania. Chociaż oglądałem kawałek ich ostatniej ligówki z Deportieu, to piach, przeciwnicy grali lepiej.
Piłka nożna, godz. 22.00
Alcoron - Getafe
Typ : under 9,5 RR
Kurs : 2,0
jeden już zatopiony, cieszę się że skuteczność wróciła, a z nią pieniążki :grin:Herbert/Mahut 3 sety @2,25
Lopez/Lopez 3 sety @2,25
gram to też w dublu ????
Hehe ja wczoraj Konjuh grałem z handi a tam 2 6 i 2 6 także z tymi handi u Pań to bym uważał.Jakieś przemyślenia na temat meczu Williams - Pliskova? Wstępnie zastanawiam się nad Pliskovą +5.5 @1.66 Bet365 - jest w zajebistej formie i według mnie może się nawet pokusić o niespodziankę.
Ja gram Woźniacki +1,5 s i do tego handi +5,5 g na Pliskovą, która gra tutaj życiówkę. Serena nie gra źle ale wystarczy jak Pliszka zagra tak jak w poprzednich meczach i wygra ale zaasekuruję się handi i chyba pogram to w Unibecie bo może po 1 secie jakiś krecz się przydarzyć.Miałem dubelek Francuziki debel + +1,5s Wozniacki ale już odpadł... Gram na czysty win Wozniacki kurs 3.00 Unibet
Czuję w kościach, że to wygra.
Lopezy powinni ogarnac lepiej wygladaja na korcieLopezy+czarna chyba można mocniej dołożyć ?
Zapewne Mareczka połamali?No to Lopezy teraz pokazaly 1 set w plecy ;/
Spokojnie, znając Hiszpanów, tu wszystko może się zdarzyć.No to Lopezy teraz pokazaly 1 set w plecy ;/