>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [35]

Status
Zamknięty.
miqer120 763

miqer120

Użytkownik
under 9,5 rożnego w spotkaniu Getafe z Alcoron.

Obydwie drużyny piach kompletny ostatnio grają, dodatkowo hiszpańskie ligi jeśli chodzi o RR to są mocno underowe. Kurs 2.0, ja gram, ale słabiej bo wiadomo rożne to loteria. Mecz pucharowy, Getafe może chcieć w końcu coś osiągnąć, a 3 remisy w LaLiga2 tego nie zwiastują, zostaje im puchar do pokazania się, wiec typ w ich stronę również do przedyskutowania. Chociaż oglądałem kawałek ich ostatniej ligówki z Deportieu, to piach, przeciwnicy grali lepiej.

Piłka nożna, godz. 22.00
Alcoron - Getafe
Typ : under 9,5 RR
Kurs : 2,0
✅✅✅

maselko96 175

maselko96

Użytkownik
Jakieś przemyślenia na temat meczu Williams - Pliskova? Wstępnie zastanawiam się nad Pliskovą +5.5 @1.66 Bet365 - jest w zajebistej formie i według mnie może się nawet pokusić o niespodziankę.

matiee 407

matiee

Użytkownik
Miałem dubelek Francuziki debel + +1,5s Wozniacki ale już odpadł... Gram na czysty win Wozniacki kurs 3.00 Unibet
Czuję w kościach, że to wygra.

matiee 407

matiee

Użytkownik
Jakieś przemyślenia na temat meczu Williams - Pliskova? Wstępnie zastanawiam się nad Pliskovą +5.5 @1.66 Bet365 - jest w zajebistej formie i według mnie może się nawet pokusić o niespodziankę.
Hehe ja wczoraj Konjuh grałem z handi a tam 2 6 i 2 6 także z tymi handi u Pań to bym uważał.

marek611 6,7K

marek611

Czasem udaje mi sie wygrac
Miałem dubelek Francuziki debel + +1,5s Wozniacki ale już odpadł... Gram na czysty win Wozniacki kurs 3.00 Unibet
Czuję w kościach, że to wygra.
Ja gram Woźniacki +1,5 s i do tego handi +5,5 g na Pliskovą, która gra tutaj życiówkę. Serena nie gra źle ale wystarczy jak Pliszka zagra tak jak w poprzednich meczach i wygra ale zaasekuruję się handi i chyba pogram to w Unibecie bo może po 1 secie jakiś krecz się przydarzyć.

matiee 407

matiee

Użytkownik
Któraś z faworytek Serena / Kerber będzie na pewno w finale. Moim zdaniem może się zdarzyć Serena - Wozniacki i na to też licze ????

erolyzer 253

erolyzer

Użytkownik
Co f.lopez zrobil przy BP przy 4-5 to przechodzi pojecie.. Jak tu sie czasem nie wkurzyc.. Na 100 takich piłek pewnie 98 trafia spokojnie

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom