To ja bym skończył a miałem 2 razy rakiete w ręce :grin:Co f.lopez zrobil przy BP przy 4-5 to przechodzi pojecie..
To ja bym skończył a miałem 2 razy rakiete w ręce :grin:Co f.lopez zrobil przy BP przy 4-5 to przechodzi pojecie..
Pilka przy siatce wystawiona, probowal zagrac tuz za siatke z jak najwieksza sila by przelobowala ich i siata, a wystarczylo zagrac normalnie nie dali by rady odbicNo i najpewniejszy mecz z tasmy mi zostal a tu na razie taka niespodzianka co on zrobil przy tej siatce??
Podołają, tak myśle, al espróbować możesz.Busta 2gi set @ 3.30....Lopezy nie podolaja...
zobaczymy..dla mnie wyrownany set i mecz...wiec 3.30 jak najbardziej value ze o masowce na Lopezow nie wspomne..Podołają, tak myśle, al espróbować możesz.
Jasne, rozumiem Cięzobaczymy..dla mnie wyrownany set i mecz...wiec 3.30 jak najbardziej value ze o masowce na Lopezow nie wspomne..
Sprawdz sklady,bo mozliwe ze gospdarze jakimis rezerwami grają...?Corinthians - Sport Recife na gosci @6 Bet365 za drobne
Czekajac na williams wkaczylem sobie ten mecz i goscie zaczeli zdecydowanie mocniej, mieli nawet slupek.
38pkt
to samo 2 kwarta powyzej 38.5
@1.83
Z tego co wyczytalem (whoscored) to w druzynie gospodarzy mocno oslabiona defensywa. Poki co obraz gry sie nie zmienia, goscie dalej konkretniej atakuja. Zagralem za drobneSprawdz sklady,bo mozliwe ze gospdarze jakimis rezerwami grają...?