>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [35]

Status
Zamknięty.
lazzarov 300

lazzarov

Użytkownik
Envyus - Virtus Pro 1 @2,37 bet365

liczę na easy cash

nie wiem czemu kursy na Envy rosną, może dzieje się coś o czym nie wiem, ale generalnie mecz jak dla mnie przynajmniej 50/50.

Tak z ciekawosci, ogarniasz temat kto tam teraz u nas kosi? Graja tam dalej tacy goscie jak neo pasza itp? Czy juz dinozaury ?

Semtex 264,1K

Semtex

Użytkownik
Przeciez ten Cervantes to sprzedawczyk pewnie tak miało być wygrać seta zeby podbić kurs na Ruuda, a później oddać mecz ????

uefowillcox 796

uefowillcox

Użytkownik
Envyus - Virtus Pro 1 @2,37 bet365

liczę na easy cash

nie wiem czemu kursy na Envy rosną, może dzieje się coś o czym nie wiem, ale generalnie mecz jak dla mnie przynajmniej 50/50.
no kurcze, raczej Francuzi się przejechali po Polakach. Ja połapałem po 2,37, ale jak ktoś łapał za więcej to tym bardziej gratuluję.

✅

Otrzymane punkty reputacji: +8
miqer120 763

miqer120

Użytkownik
Promo z piłki ręcznej.

vive Kielce vs Al sadd
Typ : Kielce -8,5
Kurs : 1,9 w b365

Po I połowie wynik to 20:12, Al sadd końcówkę już przespali i odpuścili. Nie wierzę, ze VIVE nie wygra drugiej połówki.

e : kurs skoczył do 2,1.
✅

Otrzymane punkty reputacji: +13
uefowillcox 796

uefowillcox

Użytkownik
Tak z ciekawosci, ogarniasz temat kto tam teraz u nas kosi? Graja tam dalej tacy goscie jak neo pasza itp? Czy juz dinozaury ?
Neo i Pasha grają, dzisiaj słabo zagrali. Virtusi to dobry klan, ale ostatnio byli na fali i tak czułem, że dziś to się skończy.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom