marek611
Czasem udaje mi sie wygrac
patałachy zepsuli mi taki piękny run w ostatnich 2 minutach stracili 8pkt rzucając 0, stare dziadygi :grin:1 kwarta Stal Ostrów +5,5 @1,83
patałachy zepsuli mi taki piękny run w ostatnich 2 minutach stracili 8pkt rzucając 0, stare dziadygi :grin:1 kwarta Stal Ostrów +5,5 @1,83
IzziLokomotiv Izumrud @2.10 1xbet
Najważniejsze w tym momencie Marku jest to, abyś nie zwiesił nosa na kwintę, lecz walczył dalej o lepsze jutro.patałachy zepsuli mi taki piękny run w ostatnich 2 minutach stracili 8pkt rzucając 0, stare dziadygi :grin:
Juz jest 3...Envyus - Virtus Pro 1 @2,37 bet365
liczę na easy cash
nie wiem czemu kursy na Envy rosną, może dzieje się coś o czym nie wiem, ale generalnie mecz jak dla mnie przynajmniej 50/50.
Jak coś to nie grajcie tego, ja lecę na czucie. Wydaje mi się, że Virtusi mogą się obsrać, bo jak teraz nie wygrają to odpadają.Juz jest 3...
8-0Kobiety
Medyk Konin - AZS Wrocław 0-0 9min
Medyk -4,5 @2,00
Weźcie przystopujcie z tymi lokatami bo to się niedobrze już robi. Jedna lokata za drugą, szkoda tylko że co druga nie wchodzi;d30% loakata
Hernandez 1 set przy 2:1 @ 1,30
Nie zapomnij rozliczyć jak Hernandez popłynie ????dokładamy!
Hernandez 1 set @ 1,80
nie tak dawno sie żegnałeś :razz: nie to że coś do tego mam bo korzystałem czasami z Twoich typów30% loakata
Hernandez 1 set przy 2:1 @ 1,30
Jak idzie ?Jak coś to nie grajcie tego, ja lecę na czucie. Wydaje mi się, że Virtusi mogą się obsrać, bo jak teraz nie wygrają to odpadają.
vp przegrali z chinolami, Envy z brazolami, jednym z najlepszych klanow w poludniowej ameryce. Będzie wyrównane spotkanie. Powinno być.
edit: sorry, Cloud9 to nie brazole, popieprzyło mi się. W każdym razie Cloud9 to czołówka w amerykach
edit2. Dobrze się zaczęło dla Envy, wygrali rundę na pistolety. Oglądamy dalej