>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [35]

Status
Zamknięty.
uefowillcox 796

uefowillcox

Użytkownik
Envyus - Virtus Pro 1 @2,37 bet365
liczę na easy cash
nie wiem czemu kursy na Envy rosną, może dzieje się coś o czym nie wiem, ale generalnie mecz jak dla mnie przynajmniej 50/50.

Otrzymane punkty reputacji: +6
5567 719

5567

Użytkownik
⛔ patałachy zepsuli mi taki piękny run w ostatnich 2 minutach stracili 8pkt rzucając 0, stare dziadygi :grin:
Najważniejsze w tym momencie Marku jest to, abyś nie zwiesił nosa na kwintę, lecz walczył dalej o lepsze jutro.

uefowillcox 796

uefowillcox

Użytkownik
Jak coś to nie grajcie tego, ja lecę na czucie. Wydaje mi się, że Virtusi mogą się obsrać, bo jak teraz nie wygrają to odpadają.
vp przegrali z chinolami, Envy z brazolami, jednym z najlepszych klanow w poludniowej ameryce. Będzie wyrównane spotkanie. Powinno być.
edit: sorry, Cloud9 to nie brazole, popieprzyło mi się. W każdym razie Cloud9 to czołówka w amerykach
edit2. Dobrze się zaczęło dla Envy, wygrali rundę na pistolety. Oglądamy dalej

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
Jak coś to nie grajcie tego, ja lecę na czucie. Wydaje mi się, że Virtusi mogą się obsrać, bo jak teraz nie wygrają to odpadają.

vp przegrali z chinolami, Envy z brazolami, jednym z najlepszych klanow w poludniowej ameryce. Będzie wyrównane spotkanie. Powinno być.

edit: sorry, Cloud9 to nie brazole, popieprzyło mi się. W każdym razie Cloud9 to czołówka w amerykach

edit2. Dobrze się zaczęło dla Envy, wygrali rundę na pistolety. Oglądamy dalej
Jak idzie ?

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom