Przecież tam zaraz zostanie przerwany mecz przy przewadze 15 bramek, nie mam racji?Jiangsu Kobiety ręczna over 38,5 bramek w meczu @2,0 B365
Kto Ci to powiedział?Przecież tam zaraz zostanie przerwany mecz przy przewadze 15 bramek, nie mam racji?
To nie w chińskiej lidze jest zasada "mercy" ?Kto Ci to powiedział?
masz racjeTo nie w chińskiej lidze jest zasada "mercy" ?
bet oferuje zakłady na handicap -19,5Wiem, że w japońskiej to BYŁO stosowane, ale czy w chińskiej?
Over 2.5 (1st Half Goals - Over/Under 2.5)
Myanmar U19 v Indonesia U19 Asian
1.55
Widocznie nie zawsze - podobno powinno być to zaznaczone przy meczu. Jeżeli dają handi -19,5 to nie ma takiej opcjiPozostaje pytanie, czy tak robią zawsze, bo ja obstawiam dosyć często chińską ligę ręcznej i nie spotkałem się z sytuacją, żeby całoroczny kończył mecz, mimo że były mecze właśnie Jiangsu, kiedy prowadziły 15+...
Ni ma zasady "mercy". Mam nadzieję, że mój handi -19,5 siądzie.UWAGA, EKSPERYMENT
Guandong +15,5 @3,50 Bet365
Dlatego napisałem, że eksperyment ???? Puściłem to za symboliczną kwotę ????Ni ma zasady "mercy". Mam nadzieję, że mój handi -19,5 siądzie.
Jasne, spoko ????Dlatego napisałem, że eksperyment ???? Puściłem to za symboliczną kwotę ????
te 15,5 Twoje Ci jeszcz siądzie ???? Chyba rezerwy wpuścili w tym jing coś tamRyzyk fizyk
Guangdong win II połowę @3,20 B365
Pewnie tak, szkoda że over gospodyń nie siądzie ????te 15,5 Twoje Ci jeszcz siądzie ???? Chyba rezerwy wpuścili w tym jing coś tam