>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [35]

Status
Zamknięty.
filipek1996 1,3K

filipek1996

Użytkownik
Panowie krótki off top, co myślicie o meczu Legii z Dortmundem? Niby w Dortmundzie sporo kontuzji, ale nie oszukujmy się ma kto tam grać, jednak kurs na bramke legii to 1.70-1.80, a kurs na powyżej 1.5 bramki Legii to już powyżej 5. Troche dziwne, bo jakby zdołali szybko pierwszego trafić to możliwy jakiś karny czy nawet przypadkowy gol, a kurs warty ryzyka. Ktoś coś rozkminiał?

randomizerr 423

randomizerr

Użytkownik
Kozlova nie wykorzystala 2 czy 3 bp w 1 gemie, to zapewne sama sie teraz polamie.
Szkoda, bo na nia postawilem.
Co do Legii to imo nie ma szans, obskoczymy szybki wpierdo* z kazda druzyna, najpewniej do zera i pozostanie niesmak.
Niby polska lige chwilowo odpuscili wlasnie dla LM, ale jak dla mnie bez szans.

betrayal 774

betrayal

Użytkownik
Kozlova nie wykorzystala 2 czy 3 bp w 1 gemie, to zapewne sama sie teraz polamie.
Szkoda, bo na nia postawilem.
Co do Legii to imo nie ma szans, obskoczymy szybki wpierdo* z kazda druzyna, najpewniej do zera i pozostanie niesmak.
Niby polska lige chwilowo odpuscili wlasnie dla LM, ale jak dla mnie bez szans.
Popieram. Dodajmy jeszcze genialnego trenera - nie ma sensu inwestować w bamki Legii. Takie moje zdanie. Trudno powiedzieć co pokaże Dortmund, także no bet jeżeli chodzi o bramki w tym meczu.
Kozlova ładnie idzie, dajcie jej spokój - jeszcze jeden gem i księgarnia typu od Rogera ;)

randomizerr 423

randomizerr

Użytkownik
Kozlova to jednak daremna jest.
W 1 gemie ma 3 bp i nie lamie, potem sama zostaje polamana, a na dokladke ma 40:15 i znowu nie polamala McHale, ah te baby ;_;

betrayal 774

betrayal

Użytkownik
Kozlova to jednak daremna jest.
W 1 gemie ma 3 bp i nie lamie, potem sama zostaje polamana, a na dokladke ma 40:15 i znowu nie polamala McHale, ah te baby ;_;
Taki sport. Ciekawe czy dostanie do 1 czy ugra te dwa gemy:cool:
Edit: Taki Djoko też się potrafi połamać z 40:0 ;)

mezoosd 47

mezoosd

Użytkownik
To sa kobiety, nie ma sensu przezywac wymiku od pierwszego gema. Nie pamietam nazwisk, ale kiedys laska z 0:5 wyszla na *6/5, zjebala setowe i przegrala w tie breaku do 2;)
Zobaczyc koncowy i miec kilka lat zycia więcej

betrayal 774

betrayal

Użytkownik
To sa kobiety, nie ma sensu przezywac wymiku od pierwszego gema. Nie pamietam nazwisk, ale kiedys laska z 0:5 wyszla na *6/5, zjebala setowe i przegrala w tie breaku do 2;)
Zobaczyc koncowy i miec kilka lat zycia więcej
Dokładnie - ja dziś grałem jakiegoś ITF, na laskę był już kurs 8 w drugim secie a wygrała, w dodatku w trzecim secie pocisnęła 6:0. Emocje tak, ale tylko te pozytywne:grin: Oczywiście większość userów tego forum twierdzi że zawsze mają pecha, jak się dzieje coś dziwnego w meczu to zawsze na korzyść buka ????
EDIT: ale loteria co się teraz dzieje w meczu Kozlovej. Keep calm.

randomizerr 423

randomizerr

Użytkownik
Az mi oczy krwawia, jak widze, ze ktos odlamuje tylko po to, zeby sie polamac do zera, a potem znowu odlamanie rowniez do zera, jeszcze DFem.
Tak racjonalnie na to patrzac, to czym to jest spowodowane? Umiejetnosciami, psychika? Generalnie chyba powinno sie czesciej jednak utrzymac swoje podanie, niz lamac sie jak zapalka co gem, hm?

mezoosd 47

mezoosd

Użytkownik
Wiadomo, ze bardziej pamieta sie wtopy niz wygran, ale prawda jest taka, ze czesto ma sie tez mase szczescoa i teoretycznie spisany na straty typ jednak wchodzi ????

mezoosd 47

mezoosd

Użytkownik
Az mi oczy krwawia, jak widze, ze ktos odlamuje tylko po to, zeby sie polamac do zera, a potem znowu odlamanie rowniez do zera, jeszcze DFem.
Tak racjonalnie na to patrzac, to czym to jest spowodowane? Umiejetnosciami, psychika? Generalnie chyba powinno sie czesciej jednak utrzymac swoje podanie, niz lamac sie jak zapalka co gem, hm?
U facetow istotnie, choc zalezy tez od jakosci serwisu. U kobiet jest on tylko wprowadzeniem pilki do gry, na ogol slabym i na tyle krótkim, ze return gra sie z polkortu, czym od razu przejmuje sie inicjatywe. Kobiecy tenis ????

betrayal 774

betrayal

Użytkownik
Spójrz na to okiem buka - np na bet365 masz kurs (szansę) na zdobycie każdego punktu. Coś ala rzut monetą. Jak zawodniczka ma pecha to traci 8 punktów serwisowych z rzędu i nic nie poradzisz. Nie ma w tym żadnej prawidłowości. Kiedyś się napalałem i myślałem, że jak przegra dwa gemy do zera to nie ma już sił i zaraz znów się połamie. A tu lipa, po takiej czarnej serii może nagle wygrać do 0. Loteria i tyle.

prezes96 27,7K

prezes96

Użytkownik
W dniu dzisiejszym niestety został przeprowadzony na mnie zamach ( ???? ) i z niewiadomego powodu od pół godziny zostały mi zablokowane wiadomości prywatne. Także kontakt ze mną do czasu wyjaśnienia sprawy to ewentualnie tylko dział z typami LIVE

randomizerr 423

randomizerr

Użytkownik
Swietne podsumowanie gry Kozlovej, prawie sie polamala z 40:0, potem w tb mini break, strata 2 podan, niby proba nawiazania jakiejs walki, bo jest 3:2 i znowu oddanie 2 swoich podan.

betrayal 774

betrayal

Użytkownik
W dniu dzisiejszym niestety został przeprowadzony na mnie zamach ( ???? ) i z niewiadomego powodu od pół godziny zostały mi zablokowane wiadomości prywatne. Także kontakt ze mną do czasu wyjaśnienia sprawy to ewentualnie tylko dział z typami LIVE
Podawanie typów na priv nie jest dobrze widziane na tym forum z tego co pamiętam - nawet wygrywających:grin:

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom