>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [34]

Status
Zamknięty.
P 1,8K

patced

Użytkownik
Hahah josi fernanda przy 4:17 chyba poddaly mecz. Czyli caloroczny rozliczy jako zwrot. ???? tak mi sie wydaje
raczej dograja, chociaz dla polowy forumka byloby lepiej gdyby WO bylo bo poplynie wiary a tego nie lubie ;]
e; poddaly wiec forumek od rogera do czestochowy ! ????
co to za skladak ten rangieri caminati , zawsze myslalem ze gra z carambula a tu takie cyrki odstawiaja i leja faworytow jak sie patrzy dobre
mlodziak smigal sobie bez wiekszych sukcesow. adrian to czubek i nigdy rowno pod kopolka nie mial ????

Otrzymane punkty reputacji: +4
bbadii 23,4K

bbadii

Użytkownik
raczej dograja, chociaz dla polowy forumka byloby lepiej gdyby WO bylo bo poplynie wiary a tego nie lubie ;]

e; poddaly wiec forumek od rogera do czestochowy ! ????

mlodziak smigal sobie bez wiekszych sukcesow. adrian to czubek i nigdy rowno pod kopolka nie mial ????
zwrocik heheh

a Alex z kolezka wygraja ????
Gibby nie wyjda z grupy jak przegraja next mecz hahahaha

rogerfede93 30,1K

rogerfede93

Użytkownik
Siatkówka plażowa do gry od 18:00

https://forum.bukmacherskie.com/f32/siatkowka-plazowa-2016-a-128945-17.html#post6093907

Dla mnie prawie peffki, bo tylko jakaś katastrofalna forma faworytów może zawalić kupon. Polecam.
✅✅✅ Mamy zwrot, więc mniejsze ako, ale zawsze coś.

Ten Caminati to super zdolny chłopak. Oni razem już w poprzednim sezonie zagrali jeden turniej i go wygrali.
To i tak tylko jednorazowy wyskok, bo Adrian ma drobny uraz po IO i dlatego mamy takie zestawienie.

P 1,8K

patced

Użytkownik
Slukova/Hermannova 1 set @ 1,83 bet365
trzeba zagrac. nasze dziewczyny w slabej formie i czesto dostaja zapasci slukove wygrywajac seta pewny awans bezwzgledu na wszystko a pozniej niech sie dzieje wola nieba

Otrzymane punkty reputacji: +11
P 1,8K

patced

Użytkownik
niezly podarek na dzisejsy wieczor ten kurs wg mnie, one ponoc byly przygotowane na IO a w tych tyrniejach od czeszek powinny dostawac regularne becki, dobrze mowie od czeszek? myla mi sie z rosjankami
czeszki, dobrze ! ????
nasz laski sa dobre ale pewnego poziomu nie przeskocza niestety
e; nie graj 2-0 bo to hazard ???? czeszkom set styka luknij tabele

vidal 33,2K

vidal

Mistrz Typer Mundial
Wexford - Gintra 2 @2.40 b365
Gospodynie jak chcą mieć jakieś szanse na awans, to muszą wygrać. Grają w 10. Litwinki są lepsze i będą chciały wygrać, bo wtedy zrównają się punktami w grupie z liderkami (jednak obejmą prowadzenie dzięki lepszemu bilansowi bramek i w ostatnim bezpośrednim meczu będą mogły dzięki temu tylko zremisować i awansować.

bufu 105

bufu

Użytkownik
Panie ty dalej z ta pilka jak pieniadze to sa wlasnie w takich ekstremalnych sportach jak plazowa siatkowa czy mega mocne wta a i co najlepsze nie musisz sie martwic ze padnie remis

e: no tak zapomnialem o koszykowce ;)
Panie dopiero wróciłem i patrzę co jest do gry

P 1,8K

patced

Użytkownik
Slukova/Hermannova 1 set @ 1,83 bet365✅

trzeba zagrac. nasze dziewczyny w slabej formie i czesto dostaja zapasci slukove wygrywajac seta pewny awans bezwzgledu na wszystko a pozniej niech sie dzieje wola nieba
15-11...19-20...22-20 ✅✅✅:grin::grin::grin:

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom