valentine28
Forum VIP
Dancevic @3.75
co mialo dac hajs dalo bardzo szybko 0-2...3-2ławo na live wskoczyl kolejny mecz tym razem towarzyski
lotos - olsztyn
jesli chodzi o lotos brak miki wiec zostaja z hebda i pietruczukiem, ktory nie jest do gry na tym poziomie... juz sie zblaznili przegrywajac 3-2 w 1ligowcem. masny schulz przestraszony paszycki i zbieranina "mlodych" gniewnych.
Olsztyn z woickim plina sliwka i powiem szczerze gardini fajnie skomponowal to i moze byc ciekawie.. jako ze sparing dwa sety dla olsztyna pefka ale i kadrowo wygladaja na chwile obecna lepiej.
Olsztyn win @ 3,5
Olsztyn +1,5 @ 2,2 bet365 !! brac poki cieple u mnie handi leci grubasnie.
Ale lanie wody, takie cos mozna napisac o kazdej parze zawodnikow. roger masz czasami dobre typy ale nie musisz uchodzic za mistrza kazdego spotkania. Analiza w polowie TB u bab? Po co? ????Dużo się tutaj jeszcze może zdarzyć. Lepiej wyglądają Greczynki, ale ich przyjęcie jest bardzo niestabilne. 50/50
Larsson - Vinci I Set @ 2,00 Bet365
1-0..1-2 ogolnie beka z ukrow bo w tb kazda pilka wrzucana w blok i w sumie pomogly bardzo no i to ustawienie gdzie zawodniczka broniaca stoi dupa na lini koncowej ???? ???? ???? ale nie ma co gderac dobrze jestpromocji z u22 ciag dalszy !!!!
Sulima E. / Udovenko D @ 1,80 live bet365
ktos tu chyba nie lal...greczynki to fatalny due potrafily dostac od beznadziejnej klody, ktore poziomem sa gdzies lvl nizej od ukrainek wynik moze byc tylko jeden ;]
easy teraz trzeba coś nowego poszukać ????tez mi to pasuje lecim dalej z koksem i po mecz ????
A co mam Ci napisać w spotkaniu dwóch równorzędnych par przy remisie w TB. Peffke mam Ci podać w którąś stronę? Mogło pójść w dwie strony. Greczynki miały lepszy serwis, świetny atak, popełniły mniej błędów i pełni zasłużenie wygrały spotkanie. To są fakty i tyle.Ale lanie wody, takie cos mozna napisac o kazdej parze zawodnikow. roger masz czasami dobre typy ale nie musisz uchodzic za mistrza kazdego spotkania. Analiza w polowie TB u bab? Po co? ????
ty to jestes mistrz ! ???? bez urazy i polskiej uszczypliwosci ;]A co mam Ci napisać w spotkaniu dwóch równorzędnych par przy remisie w TB. Peffke mam Ci podać w którąś stronę? Mogło pójść w dwie strony. Greczynki miały lepszy serwis, świetny atak, popełniły mniej błędów i pełni zasłużenie wygrały spotkanie. To są fakty i tyle.
Akurat Ukrainki widziałem kilka razy (sezon czy dwa temu) i nic się ich nie gra nie zmieniła. Typowe drewna, nie myślące na boisku.
W Anderlechcie over 0.5 ht 1.72 to mus.