Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Dynamo - Białoruś, siatkówka
Dynamo wygra trzeciego seta @2.1
Odpuścili już 2 seta,dlatego kurs wzrósł, raczej nie będą chcieli skończyć 0:3 - byli faworytem tego spotkania przed meczem, powinni dać radę.
qrchuk - o tym samym pomyśleliśmy ????
Odpuścili już 2 seta,dlatego kurs wzrósł, raczej nie będą chcieli skończyć 0:3 - byli faworytem tego spotkania przed meczem, powinni dać radę.
Witam po raz ostatni. Koncze przygode z forum I chcial bym tylko wyjasnic jedna rzecz bo dotarly do mnie informacje że jakies dziecko uwaza ze pisze pod innym nickiem a to jest nie prawda. Mozna napisac do admina w celu potwierdzenia. Dzięki za mozliwosc dyskusji. Pozdrawiam, oczwywiscie tylko 20% uzytkownikow bo reszta wiadomo. Czesc!
Witam po raz ostatni. Koncze przygode z forum I chcial bym tylko wyjasnic jedna rzecz bo dotarly do mnie informacje że jakies dziecko uwaza ze pisze pod innym nickiem a to jest nie prawda. Mozna napisac do admina w celu potwierdzenia. Dzięki za mozliwosc dyskusji. Pozdrawiam, oczwywiscie tylko 20% uzytkownikow bo reszta wiadomo. Czesc!
Zapraszam do siebie, każdy coś wybierze! Dla mnie top bet to dziś Ruskie bo Brazylijczycy nic wielkiego nie grają
Mozna ladne ako zlozyc z kilku meczy, ktore powinny, a raczej musza siasc. ????