>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [34]

Status
Zamknięty.
miqer120 763

miqer120

Użytkownik
Dynamo - Białoruś, siatkówka
Dynamo wygra trzeciego seta @2.1
Odpuścili już 2 seta,dlatego kurs wzrósł, raczej nie będą chcieli skończyć 0:3 - byli faworytem tego spotkania przed meczem, powinni dać radę.
qrchuk - o tym samym pomyśleliśmy ????

_stan_ 553

_stan_

Użytkownik
Dynamo - Białoruś, siatkówka
Dynamo wygra trzeciego seta @2.1
Odpuścili już 2 seta,dlatego kurs wzrósł, raczej nie będą chcieli skończyć 0:3 - byli faworytem tego spotkania przed meczem, powinni dać radę.
qrchuk - o tym samym pomyśleliśmy ????
wczoraj chyba Bielgorod prowadzil z nimi 2:0 żeby oddać na 2:2, to towarzyski tu też będzie tie-break @3,25

magik90 3K

magik90

Użytkownik
Witam po raz ostatni. Koncze przygode z forum I chcial bym tylko wyjasnic jedna rzecz bo dotarly do mnie informacje że jakies dziecko uwaza ze pisze pod innym nickiem a to jest nie prawda. Mozna napisac do admina w celu potwierdzenia. Dzięki za mozliwosc dyskusji. Pozdrawiam, oczwywiscie tylko 20% uzytkownikow bo reszta wiadomo. Czesc!

Otrzymane punkty reputacji: +7
wojak1908 735

wojak1908

Użytkownik
Witam po raz ostatni. Koncze przygode z forum I chcial bym tylko wyjasnic jedna rzecz bo dotarly do mnie informacje że jakies dziecko uwaza ze pisze pod innym nickiem a to jest nie prawda. Mozna napisac do admina w celu potwierdzenia. Dzięki za mozliwosc dyskusji. Pozdrawiam, oczwywiscie tylko 20% uzytkownikow bo reszta wiadomo. Czesc!
Czesc i czolem !

Dzieki za bety

Wielu tu takich, nie reaguj ;)

miqer120 763

miqer120

Użytkownik
18:13 dla Ruskich już, a widziałem ich nawet po kursie 4.0 w tym secie jak przegrywali na początku. Już nie powinni oddać

nole 6,1K

nole

Forum VIP
US OPEN kwal :
Gonzalez - Montanes @ Montanes WIN
Bogdan - Bonaventure @ Bogdan WIN ( kobiety )

@ AKO 2,15 stys

bbadii 23,4K

bbadii

Użytkownik
Zapraszam do siebie, każdy coś wybierze! Dla mnie top bet to dziś Ruskie bo Brazylijczycy nic wielkiego nie grają ;)
Mozna ladne ako zlozyc z kilku meczy, ktore powinny, a raczej musza siasc. ????

Otrzymane punkty reputacji: +9
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom