_beafraid
Użytkownik
Wejdź w Panel użytknownika -> edytuj avatar i tam ustaw, też miałem z tym problem, ale jak tak wlazłem, to się ustawiło :grin:Tak,ale to juz kolejny avatar,ktory nie jest widoczny na forum.
Wejdź w Panel użytknownika -> edytuj avatar i tam ustaw, też miałem z tym problem, ale jak tak wlazłem, to się ustawiło :grin:Tak,ale to juz kolejny avatar,ktory nie jest widoczny na forum.
Strzelec bramki to loteria.https://forum.bukmacherskie.com/f44/4-runda-kwalifikacji-ligi-mistrzow-23-24-sierpnia-2016-rewanze-137001-3.html#post6093326
Wczoraj weszło, a dziś szansę tego kuponu oceniam nawet wyżej niż wczorajszego. Ktoś powie, że strzelec bramki, to loteria, ale mam dobre przeczucie.
Gol do przerwy w meczu
U. San Martin @ 2.00
Mam podobne zdanie, dla mnie to za duże ryzyko i ten kurs niski.Na strzelca bramki @1,83 i ktoś to stawia ?
Bez urazy ale "trochę" za mały ten kurs.
Na strzelca bramki @1,83 i ktoś to stawia ?
Bez urazy ale "trochę" za mały ten kurs.
Więcej mi wchodzi, aniżeli nie. Wolę pograć na gola napastnika po @1.83, niż "pewniaki" po @1.10-1.30 ????Mam podobne zdanie, dla mnie to za duże ryzyko i ten kurs niski.
Chyba nieKinie widzę, że w pierwszym secie nie istnieją, ale wyjdą na drugi i ogarną
0-3 w drugim ????Kinie widzę, że w pierwszym secie nie istnieją, ale wyjdą na drugi i ogarną
Mysle, ze sie ogarna i nawet moga wygrac.Apoel nie istnieje..