Raffael z dwoma bramkami do przerwy. Wyszedłem zrobić sobie kolację do kuchni, wracam 3:0, 2x Raffa.
też Rafaela postawiłem i nie chciałem powielać typu, on ma taki ciąg na bramkę jak Kun ale jak wejdzie bramka dla Apoelu w 2 połówce to reputa pójdzie
No wiadomo, że jak się wybiera strzelca bramki, to bierze się pod uwagę taki aspekt, a dla mnie Brazylijczyk jest jednym z najlepszych w Bundeslidze w swoim fachu. Może to nie jest poziom Lewego, ale swoje potrafi strzelić i wypracować. Dla mnie to @1.83 to była promocja w starciu z europejskim średniakiem, ale widziałem, że zbieram hejt, bo strzelec bramki nie ma kurs 3. Skandal. ???? To tak pół żartem. Wiadomo, że po części to jest loteria, ale wybierając najlepszego zawodnika danej drużyny minimalizujesz ryzyko grając takie typy. Nie wejdzie za każdym razem, ale sytuacje tworzy. Już na początku miał słupek. Mógł skończyć z hat-trickiem do przerwy.
Teraz czas na mecz w Nikozji. APOEL ma słabsze pierwsze połowy. W meczach w Nikozji rywale słabną w drugiej połowie. Jest szansa. Tym bardziej, że wynik wciąż nie skreśla drużyny z Cypru.