>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [34]

Status
Zamknięty.
his_airness 16,2K

his_airness

Użytkownik
De Rossi... Dzeko też dobry snajper. Salah to samo. Pierwszy tak dobrze gra głową, że nie potrafi dobrze obliczyć toru lotu piłki i to wyglądało tak jakby nie miał timingu, a drugi nie ma wykończenia... albo inaczej, w meczach o stawkę partoli sytuacje (1/8 z Realem czy teraz z FCP). Mimo to jestem dobrej myśli. Tak jak napisałem, zagrałem bramkę Rzymian do 70 minuty. Muszą zaatakować od początku drugiej części. Pewnie się będą czaić na dogrywkę.

his_airness 16,2K

his_airness

Użytkownik
W 10 przeciwko Porto? Ja bym tego nie ruszał po takim kursie.
A mecz oglądasz? To nie tak, że nie mają sytuacji. Nawet w 10 Radja groźnie wrzucił piłkę, ale Dzeko za szybko wyskoczył do główki. Sytuacje będą mieli. Póki co Casillas im ratuje, ale jak się strzela w bramkarza, to tak jest.

dawid1892 2,1K

dawid1892

Użytkownik
A mecz oglądasz? To nie tak, że nie mają sytuacji. Nawet w 10 Radja groźnie wrzucił piłkę, ale Dzeko za szybko wyskoczył do główki. Sytuacje będą mieli. Póki co Casillas im ratuje, ale jak się strzela w bramkarza, to tak jest.
Tak, tylko że kartka była pod koniec połowy a do tego teraz Porto będzie grało kompletnie inaczej.

his_airness 16,2K

his_airness

Użytkownik
Tak, tylko że kartka była pod koniec połowy a do tego teraz Porto będzie grało kompletnie inaczej.
Roma nie ma już nic do stracenia. Tzn. ma fazę grupową Ligi Mistrzów dlatego będą groźni. Nawet kosztem drugiej bramki w plecy, co im szkodzi? Mają wynik w plecy, muszą gonić.
Wiem, że kartka była pod koniec połowy, ale w ciągu doliczonego czasu Roma zrobiła jeszcze kilka wrzutek, z czego jedna była groźna. Ich gra może tak wyglądać dopóki Salah i Perotti będą grać piach. Na szczęście Nainggolan ma siły i chęci, żeby ciągnąć zespół. Spróbują zmusić Ikera do błędu. Będzie ciężko o bramkę Romy, ale nie takie rzeczy się w piłce widziało. ????

dawid1892 2,1K

dawid1892

Użytkownik
Roma nie ma już nic do stracenia. Tzn. ma fazę grupową Ligi Mistrzów dlatego będą groźni. Nawet kosztem drugiej bramki w plecy, co im szkodzi? Mają wynik w plecy, muszą gonić.
Wiem, że kartka była pod koniec połowy, ale w ciągu doliczonego czasu Roma zrobiła jeszcze kilka wrzutek, z czego jedna była groźna. Ich gra może tak wyglądać dopóki Salah i Perotti będą grać piach. Na szczęście Nainggolan ma siły i chęci, żeby ciągnąć zespół. Spróbują zmusić Ikera do błędu. Będzie ciężko o bramkę Romy, ale nie takie rzeczy się w piłce widziało. ????
No tak, tylko mi chodziło o to że kurs jest nieadekwatny do ryzyka.

his_airness 16,2K

his_airness

Użytkownik
haha ! Dawać Hapoel po awans.
Jak nie awansują, to tym bardziej będzie szkoda tego karnego. Chciałem pograć, że strzelą w obydwu połowach, ale ostatecznie zrezygnowałem w pre. Nie najgorzej wybrałem, bo ✅, ale weszłoby. Niech ten śmieszny Celtic już leci, bo ten zespół, jak i Rodgers są przereklamowani.
No tak, tylko mi chodziło o to że kurs jest nieadekwatny do ryzyka.
Jasne. Ja to pograłem przed kartką. Gdybym wiedział, to pewnie wybrałbym co innego. ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom