33,2K vidal Mistrz Typer Mundial Sierpień 23, 2016 #161 kartki będą? Kliknij aby rozwinąć... W 1 połowie lipa. Bardzo nużący mecz. Teraz powinno być więcej piłki i kartki powinny się sypać, bo Villarreal nie ma nic do stracenia. Dwa gole muszą strzelić.
kartki będą? Kliknij aby rozwinąć... W 1 połowie lipa. Bardzo nużący mecz. Teraz powinno być więcej piłki i kartki powinny się sypać, bo Villarreal nie ma nic do stracenia. Dwa gole muszą strzelić.
16,2K his_airness Użytkownik Sierpień 23, 2016 #167 Emerson czerwona. No to teraz po kwiatach już w ogóle.
928 furman19 Użytkownik Sierpień 23, 2016 #168 Porto +9 rogów @ 1. 9 11 v 9, będą chcieli zabić na 2:0 i do domu . całoroczny
1,6K wisla9110 Użytkownik Sierpień 23, 2016 #169 Co za masakraa aa jeszcze to nasz super sędzia sedziuje
274,4K Semtex Użytkownik Sierpień 23, 2016 #171 Zajebali już sprawe w Rzymie, który meczyk jest ciekawy to się przerzucę bo na Romę już mi się nie chce patrzeć ????
Zajebali już sprawe w Rzymie, który meczyk jest ciekawy to się przerzucę bo na Romę już mi się nie chce patrzeć ????
105 bufu Użytkownik Sierpień 23, 2016 #172 może ktoś zapomniał powiedzieć "kopacza" Romy, że liczą się bramki, a nie czerwone kartki? Słuszna czerwona?????
może ktoś zapomniał powiedzieć "kopacza" Romy, że liczą się bramki, a nie czerwone kartki? Słuszna czerwona?????
247 mamed1916 Użytkownik Sierpień 23, 2016 #173 może ktoś zapomniał powiedzieć "kopacza" Romy, że liczą się bramki, a nie czerwone kartki? Słuszna czerwona????? Kliknij aby rozwinąć... Jak najbardziej
może ktoś zapomniał powiedzieć "kopacza" Romy, że liczą się bramki, a nie czerwone kartki? Słuszna czerwona????? Kliknij aby rozwinąć... Jak najbardziej
2,1K dawid1892 Użytkownik Sierpień 23, 2016 #174 Zajebali już sprawe w Rzymie, który meczyk jest ciekawy to się przerzucę bo na Romę już mi się nie chce patrzeć ???? Kliknij aby rozwinąć... Nie wiem który, na pewno nie Legii. ????
Zajebali już sprawe w Rzymie, który meczyk jest ciekawy to się przerzucę bo na Romę już mi się nie chce patrzeć ???? Kliknij aby rozwinąć... Nie wiem który, na pewno nie Legii. ????
33,2K vidal Mistrz Typer Mundial Sierpień 23, 2016 #176 Zajebali już sprawe w Rzymie, który meczyk jest ciekawy to się przerzucę bo na Romę już mi się nie chce patrzeć Kliknij aby rozwinąć... Obejrzyj mecz w Izraelu. Tam jest jeszcze walka o awans.
Zajebali już sprawe w Rzymie, który meczyk jest ciekawy to się przerzucę bo na Romę już mi się nie chce patrzeć Kliknij aby rozwinąć... Obejrzyj mecz w Izraelu. Tam jest jeszcze walka o awans.
274,4K Semtex Użytkownik Sierpień 23, 2016 #179 Ta Roma coś tam jeszcze gra w cuda nie wierzę ale próbuję Roma+2 @2.3. Hahaha widzę Hlousek czerwona beka będzie jak Legia odpadnie jeszcze ????
Ta Roma coś tam jeszcze gra w cuda nie wierzę ale próbuję Roma+2 @2.3. Hahaha widzę Hlousek czerwona beka będzie jak Legia odpadnie jeszcze ????