valentine28
Forum VIP
Karlovic Set 3 przy 0:1 @4.33
Nishikori wygra 3:1 @5.50 Typ ryzykowny dlatego za drobne...
No niestety, kupon uwalony i 2 typy na minus :/
Karlovic Set 3 przy 0:1 @4.33
Nishikori wygra 3:1 @5.50 Typ ryzykowny dlatego za drobne...
Według mnie Ivo bez argumentów przy serwisie Japończyka. Za to Kei bardzo dobrze dzisiaj sie spisuje przy odbiorze bomb Ivo. Według mnie można spróbować jakiś handicap na Keia.
Nishikori -6,5 gema @ 1.61 betsafe
Dimitrov urwie setaSuper Yankee 05/09/2016 16:36 CEST
Gruzja v Austria
Drużyna 2. powyżej/poniżej 1,5 goli
Ponad +1.5 @ 2.05
Finlandia v Kosovo
Drużyna 2. powyżej/poniżej 0.5 gola
Ponad +0.5 @ 1.7
Ukraina v Islandia
Handicap na gole
Islandia +1.0 @ 1.85
C. Suarez Navarro v S. Halep
Zakłady na sety
2-0 - S. Halep @ 2.05
K. Nishikori v I. Karlovic
I. Karlovic - wygra seta
Tak @ 1.533
Stawka: 520,00
Wygrana: 1258,65
gdyby Ivo wygrał seta to byłoby 3,5k... szkoda ???? co gramy na noc?
Tak. Jeszcze 2-3lata temu na Filipinach wchodzily kursy na wygraną po 8-9,teraz juz max 4 dają. Taki Salwador np. obczaja sie troche ktore duzyny są overove i wyniki oscylują nawet ok200. Na Filipinach to samo,tyle,ze tam 12minut kwarta. Tam nawet slawny bokser Many Pacquaio sobie pogrywa.Bo są dochodowe - tam jest szansa na pomyłki booków 10 razy większa niż na lidzę mistrzów , euroligach itd - kopiowanie kursów tam to standard a na elidze - wszyscy wszystko wiedza ???? ) 100% zgody z Tomkiem ????
Bardzo rzadko gram kobiety w kosza.El Salvador kobiety to niestety moje największe wjeby ostatnich miesięcy każda po kilkanaście k. na liniach na qwarty - brakowało mi raz 3 pkt na 8 min na druzynę , a drugi raz 3 na 5 min na komplecie fauli i 0/6 osobiste ???? ) ale generalnie ligi gdzie booki się mylą czasem dość mocno i tyle . Tam jedna nowa zawodniczka co rzuca ze średnią 15 jak zmienia klub w środku rozgrywek to kosmos i na linie na na kursy na 1/2
Piłki nie gram wcale - poza ilością rzutów rożnych z nudy czasem azjanem - ale tylko z nudy , inaczej nie próbuje nawet ???? ) oduczyłem się tego ok 10 lat temu i potem znacznie łatwiej było zacząć wygrywać ????Bardzo rzadko gram kobiety w kosza.
To gorsze niz pilka nożna
i dobrze bo pograne under 141.5 ????Kogo oni tam wpuscili,ze nie mogą 10 punktow na kwarte zdobyc...
Ja zamknąlem po polowie,ale i tak takiej patologi sie nie spodziewale.i dobrze bo pograne under 141.5 ????
Ja zamknąlem po polowie,ale i tak takiej patologi sie nie spodziewale.
Odstaw pixy. :grin::grin::grin:Dimitrov mecz po 5.5 i Konjuh po 4.5 sportingbet. to będzie piękna noc ????