>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [34]

Status
Zamknięty.
miqer120 763

miqer120

Użytkownik
Jeśli ktoś się interesuje e-sportem - w tej chwili rozgrywane są w Ameryce LCSy, faworyzowane Immortals z Cloud 9. Oglądam ten mecz , C9 wygrało 1 mapę ( jakby seta) miażdżąc przeciwników 17:3, a całoroczny na 2 mapę wystawia na nich kurs 2.0.
Ja gram dalej : Cloud 9 wygra 2 mapę. Po @2.0.

Otrzymane punkty reputacji: +6
tmlmrf 193

tmlmrf

Użytkownik
Na jakiej podstawie wy te mecze gracie np brazylijskiego kosza juniorów? Przecież to taka egzotyka, że chyba jakiekolwiek staty czy tabele ciężko znaleźć (poprawcie mnie jeśli się mylę).

X 357

xxxl

Użytkownik
Na jakiej podstawie wy te mecze gracie np brazylijskiego kosza juniorów? Przecież to taka egzotyka, że chyba jakiekolwiek staty czy tabele ciężko znaleźć (poprawcie mnie jeśli się mylę).

czasami można do czegoś mieć obraz http://lnb.com.br/tempo-real/ sa pełne staty itd - jak każda normalna liga którą idzie oglądać - żadna różnica między PLK , Azjatyckimi dziwactwami i Brazil - nawet do lat19 ????

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
Troche sie mylisz,bo wszystko mozna odszukac,nie jest to czasami łatwe. Ja np. czêsto gram te dzikie ligi jak Filipiny,Salwador,Dominikana....

miqer120 763

miqer120

Użytkownik
Jeśli ktoś się interesuje e-sportem - w tej chwili rozgrywane są w Ameryce LCSy, faworyzowane Immortals z Cloud 9. Oglądam ten mecz , C9 wygrało 1 mapę ( jakby seta) miażdżąc przeciwników 17:3, a całoroczny na 2 mapę wystawia na nich kurs 2.0.

Ja gram dalej : Cloud 9 wygra 2 mapę. Po @2.0.

Łatwy ✅, ledwo 30 minutowa gra.Ta parodia, którą gra Huni powinna być karalna :p

Przestrzegam przed graniem na C9 jednak na 3 mapie, ponieważ nie wierzę,że wygrają to 3:0, w LoLu czesto zdarzają się takie przełamania. A po drugie kurs wynosi już 1,9.

X 357

xxxl

Użytkownik
Troche sie mylisz,bo wszystko mozna odszukac,nie jest to czasami łatwe. Ja np. czêsto gram te dzikie ligi jak Filipiny,Salwador,Dominikana....

Bo są dochodowe - tam jest szansa na pomyłki booków 10 razy większa niż na lidzę mistrzów , euroligach itd - kopiowanie kursów tam to standard a na elidze - wszyscy wszystko wiedza ???? ) 100% zgody z Tomkiem ????

zabek 3,6K

zabek

Forum VIP
Komicznie wygląda doktorek przy tych lobach. Wielki chłop, ale kompletnie nie ma wyskoku albo nie chce mu się skakać. On się ledwo odrywa od ziemi ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom