a teraz @12 :grin: i poszło parę groszy, a coCytat:
<table border="0" cellpadding="6" cellspacing="0" width="100%"> <tbody><tr> <td class="alt2" style="border:1px inset"> Napisał marek611 ->
ciężko będzie wtej chwili na 2:0 jest @8,5
</td> </tr> </tbody></table>
a teraz @2.20
to tylko mikst, nie do grubego grania, ale będę zaskoczony jeśli nie wygrają
Szybko strzelona bramka zalatwila rogi.Londrina jeszcze 2 rozne dawaj ! Dawaj !
Dabrowski/Bopanna 2:0 @3 bet365
Szkoda a było by 250Szybko strzelona bramka zalatwila rogi.
Stan dzisiaj jakiś taki nijaki, ale wg mnie ogarnie temat, Evans zaraz spuchnieWawrinka ???? ???? ????
tez tak mysle.. strasznie duzo biega za koncowa linie i to sie zemsci teraz.. ???? ładne kursy mozna było złapać na stana po 2.75 stał już.. ????Stan dzisiaj jakiś taki nijaki, ale wg mnie ogarnie temat, Evans zaraz spuchnie
Póki co przebiegnięty dystans 8920 vs 6750 stóptez tak mysle.. strasznie duzo biega za koncowa linie i to sie zemsci teraz.. ???? ładne kursy mozna było złapać na stana po 2.75 stał już.. ????
Tak z ciekawości, skąd bierzesz takie staty?Póki co przebiegnięty dystans 8920 vs 6750 stóp
Osobiscie zlapałem 150pkt,ale kto połapał w okolcach 156kt,moze ksiegowac. Dzieki Kapri76Wnba New York-Phoenix
Wydaje mi się,ze Nowy York nie bedzie tu wlczyl na maksa w obronie,bo lapie forme na play off. Phoenix,ma dobrą ofensywe i jedną z najslabszych obron. Oby nie powtorzyli fatalnego meczu z wczoraj.
Mozna poczekac chwile na live i linia akurat cos spadnie w okolice 156pkt,łapac over.
????Osobiscie zlapałem 150pkt,ale kto połapał w okolcach 156kt,moze ksiegowac. Dzieki Kapri76