>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [34]

Status
Zamknięty.
C 326

carambula88

Użytkownik
Siemanko z rana i od razu bardzo mocna propozycja na poranek.

Siatkowka plazowa - Manavi/Parisaki @ 1.61
Mecz o 9.00. Widzialem obie pary w akcji. Nie wiem jak Czeszki mogly wczoraj przegrac, sedzia pomogl przy jednym waznym punkcie. Austriaczki to smiech w ataku i smiech na przyjeciu. Ja tu widze szybkie 2-0 bo jest jednak roznica klas miedzy tymi parami.
Hahaha, a Rogert odwrotnie. Jak dla mnie no bet.
Na Jurmali ładnie można zarobić ????
Wszystkie dogi 2.1-2.5 wchodzą, a raczej value.
Znowu Kravcenoka/Graudina po 2.78

bbadii 23,4K

bbadii

Użytkownik
Hahaha, a Rogert odwrotnie. Jak dla mnie no bet.
Na Jurmali ładnie można zarobić ????
Wszystkie dogi 2.1-2.5 wchodzą, a raczej value.
Znowu Kravcenoka/Graudina po 2.78
A no widze wlasnie ze odwrotnie ale jestem dosc pewny o wynik tego spotkania ;) Na kravcenoki jest 4.33 na becie hehe, grossnery slaba forma, kto wie kto wie...

rogerfede93 30,1K

rogerfede93

Użytkownik
Pora rozliczyć wczorajsze wpadki.
Siatkówka plażowa - CEV Jurmala - Kobiety
Kravcenoka/Graudina vs Davidova/
Shchypkova 1 @ 5.50 Bet365

Można spróbować. Value. Kurs lekko spadł.
⛔⛔⛔
Z tego co widziałem szansa była. Pierwszy set 19-17 i wtopa 19-21, w TB też chyba 11-9 dziewczyny miały. Blisko, ale cóż.

⛔⛔⛔ Tutaj to Czeszki przyjechały na wycieczkę. Dwie przegrane z dosyć słabymi rywalkami i można zwiedzać miasto :;/:

Dzisiaj powinno pójść lepiej.

zikos 19,8K

zikos

Użytkownik
jest jakis mod??

Mogilno -Solec 2 2,0 sts 4 kuj-pom
Jak na moje róznica spora miedzy tymi druzynami i widze tu faworyta i głową ekipe do awansu w tym sezonie do 3 ligii

zikos 19,8K

zikos

Użytkownik
Robson odzywałem się 1,5 tyg temu do Odry na maila i nic nie odpisał urlop ma czy co? jeszcze mi nie dopisali tego chajsiku za ten konkurs sportinbet siatkarski .Odezwij się jakos do niego jak możesz i powiedz mu ze pisałem do niego na maila. Nie mam gg żeby mu napisac .Dzieki z góry

P.S.
Masz może kogos w Manchesterze kto ogarnia bilety na Mu ? Miałem typa ale stracilem z nim kontakt...

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom