>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [34]

Status
Zamknięty.
prezes96 27,7K

prezes96

Użytkownik
Nie odbierz tego jako atak lub hejt, ale gdzie pisałeś pre o zwycięstwie Zametu? Typy masz bardzo dobre, ale nie dajmy się zwariować, od podania wysokiego handi do podania typu na win o kursie @20 jeszcze daleka droga...

Na PRIV podałem kilku osobom z forumka, które obserwują moje typy i grają ze mną od dawna juz. Izi pizi, ja sie nie denerwuje, bo zarabiam ????

5567 719

5567

Użytkownik
Coś mi się wydaje, ze Michaiłek wyszedł z planem na mecz z Djoko: gramy do konca, gdy zobaczymy, ze Djoko jest w dyspozycji z meczu z Janowiczem, albo sie zawijamy jesli Novak gra swoje, bo wtedy nie ma czego szukać :grin:

pato210 3,9K

pato210

Użytkownik
oczywiście pomyłka z pogrubieniem Francji over w całym meczu miał być zreszta wiadomo po kursach

Otrzymane punkty reputacji: +1
prezes96 27,7K

prezes96

Użytkownik
Ludzie, to jest kpina, nie bierzcie w tym cyrku udziału!
&quot;III.5. Otrzymany bonus na zasadach niniejszej Promocji, Klient może przeznaczyć jedynie na zawarcie zakładów wzajemnych u Organizatora.
III.6. Bonus nie może zostać wypłacony przez Klienta i nie podlega wymianie na równowartość pieniężną.&quot;
Przecież to czarno na białym oznacza, że to jest...wirtualna kasa, którą można grać tylko w Fortunie i ***** z tego będzie.

_stan_ 553

_stan_

Użytkownik
Ludzie, to jest kpina, nie bierzcie w tym cyrku udziału!
&quot;III.5. Otrzymany bonus na zasadach niniejszej Promocji, Klient może przeznaczyć jedynie na zawarcie zakładów wzajemnych u Organizatora.
III.6. Bonus nie może zostać wypłacony przez Klienta i nie podlega wymianie na równowartość pieniężną.&quot;
Przecież to czarno na białym oznacza, że to jest...wirtualna kasa, którą można grać tylko w Fortunie i ***** z tego będzie.
czyli trzeba obrócić przed wypłatą, co w tym dziwnego? ????
Bondarenko/Chuang @6 (nie grajcie, bo nic mi nie wchodzi ???? )

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom