>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [34]

Status
Zamknięty.
zabek 3,6K

zabek

Forum VIP
Magnussen lepszy wiadomo. Ale warto pamietac, że tydzien temu miał potężny wypadek w Eau Rouge.
Normalnie to Magnussen powinien to wygrać w tej parze.
Mowie oczywiście o kwalifikacjach. Chyba jednak bardziej skusze się na Grosjeana przed Gutierrezem @ 1.45. Wydaje się to być lepszą opcją.

noname007x 3,3K

noname007x

Użytkownik
Djoko - Youzhny 2 @ 8.5 Bwin
Mecz za chwile. Djoko od jakiegoś czasu problemy zdrowotne. Rusek gra dotychczas świetnie, więc może tu być podobna sensacja jak na Wimblu.

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
Mowie oczywiście o kwalifikacjach. Chyba jednak bardziej skusze się na Grosjeana przed Gutierrezem @ 1.45. Wydaje się to być lepszą opcją.
Wydaje mi się, że w tej parze akurat jest zaniżony kurs na Romka. Gutierrez już nie odstaje jak na początku sezonu.

Mnie interesuje jeszcze rozbieżnośc kursów.
Bwin Nasr - Ericsson 1,85- 1,85
b365 Nasr - Ericcson 2,50 - 1,50

zabek 3,6K

zabek

Forum VIP
Wydaje mi się, że w tej parze akurat jest zaniżony kurs na Romka. Gutierrez już nie odstaje jak na początku sezonu.
Mnie interesuje jeszcze rozbieżnośc kursów.
Bwin Nasr - Ericsson 1,85- 1,85
b365 Nasr - Ericcson 2,50 - 1,50
Może i nie odstaje, ale wciąż sporo mu brak do Romana. A coś do dubla potrzebuje i szukam ????

prezes96 27,7K

prezes96

Użytkownik
No to teraz ruszę na LIVE, co przewidywałem w temacie ze swoimi typami:
Zamet win (ręczna) @1,80 Bet365
✅ ✅ ✅

Po więcej takich perełek jak dzisiaj zapraszam na PRIV i swojego tematu, gdzie przeczuwałem win Zametu z kursem przedmeczowym @22

Otrzymane punkty reputacji: +8
kapri76 241

kapri76

Użytkownik
✅ ✅ ✅

Po więcej takich perełek jak dzisiaj zapraszam na PRIV i swojego tematu, gdzie przeczuwałem win Zametu z kursem przedmeczowym @22
Nie odbierz tego jako atak lub hejt, ale gdzie pisałeś pre o zwycięstwie Zametu? Typy masz bardzo dobre, ale nie dajmy się zwariować, od podania wysokiego handi do podania typu na win o kursie @20 jeszcze daleka droga...

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom