Warto w ogóle ruszać Magnussena w parze z Palmerem @ 1.40?
Magnussen lepszy wiadomo. Ale warto pamietac, że tydzien temu miał potężny wypadek w Eau Rouge.Warto w ogóle ruszać Magnussena w parze z Palmerem @ 1.40?
Mowie oczywiście o kwalifikacjach. Chyba jednak bardziej skusze się na Grosjeana przed Gutierrezem @ 1.45. Wydaje się to być lepszą opcją.Magnussen lepszy wiadomo. Ale warto pamietac, że tydzien temu miał potężny wypadek w Eau Rouge.
Normalnie to Magnussen powinien to wygrać w tej parze.
Wydaje mi się, że w tej parze akurat jest zaniżony kurs na Romka. Gutierrez już nie odstaje jak na początku sezonu.Mowie oczywiście o kwalifikacjach. Chyba jednak bardziej skusze się na Grosjeana przed Gutierrezem @ 1.45. Wydaje się to być lepszą opcją.
Może i nie odstaje, ale wciąż sporo mu brak do Romana. A coś do dubla potrzebuje i szukam ????Wydaje mi się, że w tej parze akurat jest zaniżony kurs na Romka. Gutierrez już nie odstaje jak na początku sezonu.
Mnie interesuje jeszcze rozbieżnośc kursów.
Bwin Nasr - Ericsson 1,85- 1,85
b365 Nasr - Ericcson 2,50 - 1,50
To w sumie można dać Romka, kierowcą jest też lepszym jak Magnussen na tle Palmera. Obaj przewyższjaą swoich partnerów umiejętnościami.Może i nie odstaje, ale wciąż sporo mu brak do Romana. A coś do dubla potrzebuje i szukam ????
1:1Sevilla B - UCAM Murcia over 0.5 bramki @1.87 Bet365
Kvitova vs Svitolina
over 8,5g w I secie, 1,5@ millenium
Nie odbierz tego jako atak lub hejt, ale gdzie pisałeś pre o zwycięstwie Zametu? Typy masz bardzo dobre, ale nie dajmy się zwariować, od podania wysokiego handi do podania typu na win o kursie @20 jeszcze daleka droga...
Po więcej takich perełek jak dzisiaj zapraszam na PRIV i swojego tematu, gdzie przeczuwałem win Zametu z kursem przedmeczowym @22