wall
Użytkownik
tak, nie grajPanowie jak uraz kostki jest niewyleczony to duże ryzyko zagrać w piłkę?
tak, nie grajPanowie jak uraz kostki jest niewyleczony to duże ryzyko zagrać w piłkę?
A to co Ci się stało? Ja mam aktualnie nogę prawą w gipsie, kostka złamana a od września mamy halę wynajętą i nie wiem czy powrócę do gry.Panowie jak uraz kostki jest niewyleczony to duże ryzyko zagrać w piłkę?
grałem w piłkę i stopa mi się wykręciła przy blokowaniu piłki, pojawiła się opuchlizna i ból w środku, z każdym dniem jest lepiej, ale jeszcze boliA to co Ci się stało?
Chłopie zamrażasz mi kupony swoimi typami, dałem over 1 ~2,35 i będzie tylko zwrot :razz:utrecht cambuur over 1,5 ht
2
utrecht cambuur over 1,5 ht
2
Jak w fife to żadne, a tak serio to odpuść, wylecz do końca, a najlepiej to skontaktuj się z lekarzem lub farmaceutą gdyż każdy uraz nie do końca wyleczony może spowodować utratę zdrowia, lub życia ????Panowie jak uraz kostki jest niewyleczony to duże ryzyko zagrać w piłkę?
@Rzepka nie obrażaj się. Zauważyłem że typujesz prawie każde spotkanie jakie jest a w niektórych to nawet po dwa typy podajesz. Zrób zestawienie / do tego jednostki bo z tego co widzę na nie wychodzisz, albo grasz na sucho albo to Ty wykopałeś "Złoty Pociąg" i nie liczysz hajsuOsobowość socjopatyczna z objawami schizofrenii- coz tu wiecej dodac....
Do lekarza, na prześwietlenie itd ???? Mi w szpitalu po urazie powiedzieli że wszystko spoko, potrzebna tylko rehabilitacja. Poszedłem prywatnie okazało się, że więzadła poszły. Pogranew takim urazie potrzebny jest czas i pewnych rzeczy nie przeskoczę
znam swój organizm i widzę, że nie jest źle, zwykłe skręcenie i potrzeba jeszcze kilku dniDo lekarza, na prześwietlenie itd Mi w szpitalu po urazie powiedzieli że wszystko spoko, potrzebna tylko rehabilitacja. Poszedłem prywatnie okazało się, że więzadła poszły. Pograne
Przecież d tym linkiem jest napisane, ze grają w Chi minhMateusz Drużyna Ho Chi Minh nie jest nawet gospodarzem tego meczu
Mateusz wygrywa drużyna gości, u Państwa goście to drużyna Son La
Kamil S Z posiadanych informacji wynika, że drużyna Ho Chi Minh rozgrywa mecz na swoim stadionie:
http://uk.women.soccerway.com/matches/2016/09/01/vietnam/womens-national-league/son-la/ho-chi-minh-city/2225711/
no niedoje*** są... nawet w linku którym podał to Ho Chi Minh widać że graja na wyjeździe
Jak uważasz ???? Twoje zdrowie, Twój wybór. Mi też się wydawało, że nic strasznego, noga nie boli itd, a tu nagle to ????znam swój organizm i widzę, że nie jest źle, zwykłe skręcenie i potrzeba jeszcze kilku dni
ja więzadła naderwane w kolanie sam wyleczyłem, 3 miesiące i śladu nie byłoJak uważasz Twoje zdrowie, Twój wybór. Mi też się wydawało, że nic strasznego, noga nie boli itd, a tu nagle to
Masz może jakieś info o składach, rezerwy, podstawowe ?żeby nie pisać na pusto
Utrecht handi azjan 0.0 (remis zwrot licząc od wyniku 1-0)
@1,9 Bet365