jesli jestes pewien +1.5 seta na ruska,to laduj w to chalupenie wiem skad ci taki zaklad przyszedl do glowy czy ze statystyk czy nie wiem serio, jeszcze po 1.53? nie szkoda ci pieniedzy czy zdrowia?
Gerwazy to Johnson? Jeżeli tak, to to bierze.cuda sie tam dzieja pan gerwazy odlamal
Nie no, napisałem to pół żartem, pół serio Widzę, że gra fatalnie, ale Tenis jest taki dziwny,że Donskoy może się podłamać psychicznie po nieskończeniu Johnsona i Johnson ogarnie na 3:2. O ile zaraz nie utopi...nie to zebym glupio gadal ale nie jaraj sie tak jednym gemem od bierze do wygrania meczu jest 600 procentowa przebitka, a ten jego rebreak nie tyle byl jego zasluga co po prostu w koncu musial sie zdarzyc, ja mam murarza po 3 z groszem i tylko sie czaje kiedy to zamykac
Trzeba isc all in w kazdy mecz przeciwko Legii. Piekarze(doslownie) z Dundalk byli bardzo blisko.....
Sprzedaż Pazdana to będzie ciężka do zastąpienia strata. Jednak Lewczuka na pewno jest w stanie zastąpić Czerwiński. Rzekłbym, że to top5 obrońców naszej ligi. Moim zdaniem lepszy jak Igor, a tańszy i młodszy. Potencjalnie można na nim będzie jeszcze zarobić.
Jaka wyprzedaż. O czym Ty w ogóle mówisz. Lewczuk odejdzie na pewno, Pazdan nie wiadomo.