>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [34]

Status
Zamknięty.
tmlmrf 193

tmlmrf

Użytkownik
Amerykańskie drewna w formie na tym US Open:grin: Querrey już poleciał, Isner cudem się uratował, Steve Johnson właśnie zbiera solidny łomot od Donskoya

nole 6,1K

nole

Forum VIP
Ten chłopaczyna z Tajwanu ledwo przeżył tego swojego gema.
Ivo to wezmie.

Karlovic WIN @ 1,50 CałoR.

Otrzymane punkty reputacji: +10
tmlmrf 193

tmlmrf

Użytkownik
Grał, grał. Określając ich pięknie jako &quot;drewna&quot; miałem po prostu na myśli Amerykanów bazujących głównie na serwisie (no może Johnson lekko tu nie pasuje). Tiafoe to jednak inny rodzaj gracza. Może Donaldson błyśnie wśród gospodarzy, teraz ma zajechanego Troickiego, potem Lu/Ivo/Young/Struff.

5567 719

5567

Użytkownik
Gaba miał 7-6 6-3 *5-4 i 15-0 iii...przegrał mecz. Miał serwis na 3-0, potem w 4 secie również serwowal na 3-1 w setach :grin: Ciekawe co czuje sie schodzac po takim meczu z kortu :;/::]

mamed1916 247

mamed1916

Użytkownik
Wiem, że wszyscy teraz żyją US Open, ale polecam na noc coś z e-sportu. ESL Pro League 4. Bardzo duże value
Selfless - CLG
2:0 @2.96 Pinnacle

uefowillcox 796

uefowillcox

Użytkownik
59 gem zwycięzca - Ivo Karlovic @7,0

Delikatnie spróbujemy, do tej pory Ivo ani razu nie przełamał w meczu. Myślę, że takim pięknym akcentem mógłby zakończyć mecz

⛔ a było 30:40, szkoda.

tmlmrf 193

tmlmrf

Użytkownik
No Johnson to dobra kaleka jednak. Niby niezła forma ostatnio a tutaj przychodzi najważniejszy turniej, gra u siebie i taka kompromitacja z grajkiem, którego kilka tygodni temu poskładał na igrzyskach 2-0. Tenis to dziwny sport jednak.

uefowillcox 796

uefowillcox

Użytkownik
nie to zebym glupio gadal ale nie jaraj sie tak jednym gemem od bierze do wygrania meczu jest 600 procentowa przebitka, a ten jego rebreak nie tyle byl jego zasluga co po prostu w koncu musial sie zdarzyc, ja mam murarza po 3 z groszem i tylko sie czaje kiedy to zamykac
Nie no, napisałem to pół żartem, pół serio :p Widzę, że gra fatalnie, ale Tenis jest taki dziwny,że Donskoy może się podłamać psychicznie po nieskończeniu Johnsona i Johnson ogarnie na 3:2. O ile zaraz nie utopi...
@qrchuck - Ty, on na serio to weźmie ???? Patrz tę wrzawę na trybunach. Już mogę zamykać ze sporym zyskiem, ale poczekam do 2-giego seta.

zabek 3,6K

zabek

Forum VIP
Lewczuk prawdopodobnie w Bordeaux, w jego miejsce Czerwiński. Sądzę, że to dobre transfery zarówno dla zawodników, jak i dla Legii. Przychodzi wciąż młody zawodnik, który gra już na niezłym poziomie. Dla Igora to ostatni dzwonek na wyjazd. W grę wchodzi około 1 mln euro, a za Czerwińskiego połowa tego.
Dla Pazdana Legiia ma podobno też ofertę, wyższą finansowo jak za Lewczuka oczywiście.

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
niech sprzedaja sprzedaja ja tylko bede lapal bramki na live, lm dla legii wiecej w tym komedii, zamiast probowac cos powalczyc to wyprzedaz k.wa dramat zero ambicji sportowej w wykonaniu przesow a czy samych zawodnikow to sie okaze
Trzeba isc all in w kazdy mecz przeciwko Legii. Piekarze(doslownie) z Dundalk byli bardzo blisko.....

zabek 3,6K

zabek

Forum VIP
niech sprzedaja sprzedaja ja tylko bede lapal bramki na live, lm dla legii wiecej w tym komedii, zamiast probowac cos powalczyc to wyprzedaz k.wa dramat zero ambicji sportowej w wykonaniu przesow a czy samych zawodnikow to sie okaze
Sprzedaż Pazdana to będzie ciężka do zastąpienia strata. Jednak Lewczuka na pewno jest w stanie zastąpić Czerwiński. Rzekłbym, że to top5 obrońców naszej ligi. Moim zdaniem lepszy jak Igor, a tańszy i młodszy. Potencjalnie można na nim będzie jeszcze zarobić.
A jeżeli chcesz powiedzieć, że transfer Gruzina z Vittese to żadne wzmocnienie to chyba nie mówisz poważnie i nie znasz realiów polskiej piłki. No, a wszystkich nie da rady zatrzymać. Wchodzą w grę pieniądze wysokie, a przy okazji ambicje zawodników. Każdy chce iść do przodu, zarabiać więcej. Z niewolnika nie ma pracownika.

wladcasmieci 948

wladcasmieci

Użytkownik
Jaka wyprzedaż. O czym Ty w ogóle mówisz. Lewczuk odejdzie na pewno, Pazdan nie wiadomo.
Kadra lepsza niż była, ale mi się nie podoba tak wiele roszad. Oni zgrają się przed końcem ligi.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom