Akurat na coś takiego nie ma szans. Lanie na poziomie 0-3 planowane.A ja mam nadzieje, że Legia zrobi psikusa i utopi wszystkie handicapy już z Borussią robiąc 0-0 ????
Tylko że ten Sporting to nie sprzedał gracza za 2-3 mln tylko za 40. Jest różnica? Inne możliwości.poza tym gdzie te wzmocnienia, Lesnodorski chyba uwaza ze legia jest tak mocna ze ich nie potrzeba a to ze mocny sporting kupuje naprawde mocnych zaodnikow po mimo tak wyrownanej kadry... przeciez to wszystko zakrawa na jedna wielka improwizorke
????albo na nowe auto da lesnodorskiego hehe, najlepiej na mlodych bo to prawie nic nie kosztuje a nie wazne ze dostana takie pieniadze ze polska liga przez 5 lat ich nie dogoni, zreszta co mnie obchodzi legia dla mnie moga sprzedac wszystkich skoro taka maja polityke, szkoda tylko ze z tak hucznie zapowiadanych ochow i achow jaka ta robimy potege na polskie u nawet europejskie warunki juz widac ze wychodzi jedno wielkie nic
Zwyczajnie tą wypowiedzią pokazujesz, że nie rozumiesz jak funkcjonuje piłka w polskich realiach. Często czołowe kluby najważniejszych lig sprzedają swoich najlepszych piłkarzy, gdy ktoś daje dobre pieniądze, mimo że ich celem jest wygrywanie LM (vide Ronaldo do Realu, Pogba do Manchesteru). Sport obecnie to biznes jak wszystko inne. Tym bardziej w przypadku biednych, polskich klubów.albo na nowe auto da lesnodorskiego hehe, najlepiej na mlodych bo to prawie nic nie kosztuje a nie wazne ze dostana takie pieniadze ze polska liga przez 5 lat ich nie dogoni, zreszta co mnie obchodzi legia dla mnie moga sprzedac wszystkich skoro taka maja polityke, szkoda tylko ze z tak hucznie zapowiadanych ochow i achow jaka ta robimy potege na polskie u nawet europejskie warunki juz widac ze wychodzi jedno wielkie nic
jednak lepiej wygrac po 1.53 niz przegrac po 2.57S. Williams 2-0 @1.53 bet365
tak zwana izunia ????Poczekajcie na pojawienie się kursów na bet365 i ładujcie w Selfless. CS:GO pro league. Kurs będzie pewnie coś koło 1.70, pierwszą mapę przegrali frajersko, ale teraz oni wybierają i jeżeli tylko nie będzie jakiegoś problemu z koncentracją to wygrają, bo są lepsi.
jest kurs : 1,83
Fajne promo.
Johnson rozliczony na
Na iziKarlovic wygra mecz
Kurs:2.28
Bukinnacle
Ten chłopaczyna z Tajwanu ledwo przeżył tego swojego gema.
Ivo to wezmie.
Karlovic WIN @ 1,50 CałoR.