>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [34]

Status
Zamknięty.
piotrex007 121,2K

piotrex007

Użytkownik
Ogólnie fascynuje mnie aberracja pt. &quot;masówka zmniejsza prawdopodobieństwo typu&quot; [bo istnieje cudowny magiczny związek między tym co sobie postawią u bukmachera użytkownicy jakiegoś forum internetowego a realnym wyglądem gry i wyniku]

:zoltakartka:
Kwestia jest taka, że jak ktoś poda jakiś typ i go całe forum zagra i jest na ✅ , to się sypią reputacje i jakoś cicho jest. Z drugiej strony jak ktoś poda typ albo po prostu dużo osób go gra i jeszcze zachęceni pozostali użytkownicy też dadzą i jest na ⛔ , to wtedy jest o tym głośno i każdy narzeka nawet jak jeszcze mecz trwa, że masówka itp.

A tak swoją drogą - myślicie, że warto dać na Verdasco? Chcę zapytać innych, bo mam do gościa sentyment (od jego meczu z Nadalem na AO 2009 zacząłem się interesować tenisem i mu kibicuję), a nie chcę żeby to przeważyło nad chłodną kalkulacją ;)

piotrex007 121,2K

piotrex007

Użytkownik
Grać ten over 3.5 w meczu Verdasco? Jest ktoś dobry od tenisa?
Ja nie uważam się za jakiegoś dobrego, ale myślę, że to dobry typ. Wawrinka formą nie błyszczy, a i zawsze ma ciężkie wejścia do WS i się rozkręca z meczu na mecz. Nie wydaje mi się, żeby to zamknął w trzech setach. Z drugiej strony nie widzę też zwycięstwa w bez straty seta Hiszpana. Tu się może skończyć nawet na 5 setach.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom