http://www.flashscore.pl/mecz/YTK6iFkM/#szczegoly-meczu
Obaj Francuzi polecieli już z singla, obaj też nie są jakimiś znakomitymi deblistami. Myślę że warto spróbować nawet 2:0 na Kontinenów, kursy już lecą w dół.
fajnie to będzie wyglądało zapewne jak same będą biegły, reakcja trybun będzie pewnie bardzo wyrazista skoro Brazylijki zostały przez to wykluczonehttp://eurosport.onet.pl/lekkoatletyka/rio-2016-kontrowersje-w-sztafecie-4x100-m-amerykanki-mialy-odpasc-ale-zlozyly-protest/x3pzhm?utm_source=onetsg_fb&utm_medium=onetsg_fb_sport&utm_campaign=onetsg_fb
Teraz po przeanalizowaniu jeszcze raz powtorki rzeczywiscie Brazylijka ja tracila
Może się biec gorzej, w końcu nie ma kogo gonićfajnie to będzie wyglądało zapewne jak same będą biegły, reakcja trybun będzie pewnie bardzo wyrazista skoro Brazylijki zostały przez to wykluczone
dzięki za informacje![]()
Mówiłem ze jakiś plus będzie nie jest złe i medalDenisenko - Achab @ 3,79 STS taekwondo
Michalik - Trazhukova 2,60 STS ZAPASY
i gram za drobne na dogów czuje że przynajmniej jedno wejdzie ????
Wlasnie konga z kolezka pokazali ze oddaja wiec grac !!!Kontinen/peers @2.2
Albo wielki walek albo sie ogsrna. Konga juz dawno poza turniejem ....po co mu debel
Chill outWlasnie konga z kolezka pokazali ze oddaja wiec grac !!!
Jak dla mnie handi tak, na mecz nie.Jest Magik albo ktoś inny od tenisa? Chciałem wiedzieć co sądzicie o ładowaniu dzisiaj na Konte w meczu z Radwańska?
Nie ma co czilowac 2.5 jest do gry na juzChill out
Nie takie wały widziałem, także powstrzymałbym hurraoptymizmNie ma co czilowac 2.5 jest do gry na juz
Obaj konga z puli spakowani. Kontynery to nie skladak ni po prostu koniec swiata jak wdupia nie ma takiej opcji...tymbardziej ze kkngu polamali i oddali zaraz
Już dawno się przekonałem, że w deblach logika nie ma zastosowania, a K/P to niezłe ancymony, obyście się nie przejechali. Ja bym tego nie ruszał.Nie ma co czilowac 2.5 jest do gry na juz
Obaj konga z puli spakowani. Kontynery to nie skladak ni po prostu koniec swiata jak wdupia nie ma takiej opcji...tymbardziej ze kkngu polamali i oddali zaraz