http://www.flashscore.pl/mecz/YTK6iFkM/#szczegoly-meczu
Obaj Francuzi polecieli już z singla, obaj też nie są jakimiś znakomitymi deblistami. Myślę że warto spróbować nawet 2:0 na Kontinenów, kursy już lecą w dół.
fajnie to będzie wyglądało zapewne jak same będą biegły, reakcja trybun będzie pewnie bardzo wyrazista skoro Brazylijki zostały przez to wykluczonehttp://eurosport.onet.pl/lekkoatletyka/rio-2016-kontrowersje-w-sztafecie-4x100-m-amerykanki-mialy-odpasc-ale-zlozyly-protest/x3pzhm?utm_source=onetsg_fb&utm_medium=onetsg_fb_sport&utm_campaign=onetsg_fb
Teraz po przeanalizowaniu jeszcze raz powtorki rzeczywiscie Brazylijka ja tracila
Może się biec gorzej, w końcu nie ma kogo gonićfajnie to będzie wyglądało zapewne jak same będą biegły, reakcja trybun będzie pewnie bardzo wyrazista skoro Brazylijki zostały przez to wykluczone
dzięki za informacje
Mówiłem ze jakiś plus będzie nie jest złe i medalDenisenko - Achab @ 3,79 STS taekwondo
Michalik - Trazhukova 2,60 STS ZAPASY
i gram za drobne na dogów czuje że przynajmniej jedno wejdzie ????
Wlasnie konga z kolezka pokazali ze oddaja wiec grac !!!Kontinen/peers @2.2
Albo wielki walek albo sie ogsrna. Konga juz dawno poza turniejem ....po co mu debel
Chill outWlasnie konga z kolezka pokazali ze oddaja wiec grac !!!
Jak dla mnie handi tak, na mecz nie.Jest Magik albo ktoś inny od tenisa? Chciałem wiedzieć co sądzicie o ładowaniu dzisiaj na Konte w meczu z Radwańska?
Nie ma co czilowac 2.5 jest do gry na juzChill out
Nie takie wały widziałem, także powstrzymałbym hurraoptymizmNie ma co czilowac 2.5 jest do gry na juz
Obaj konga z puli spakowani. Kontynery to nie skladak ni po prostu koniec swiata jak wdupia nie ma takiej opcji...tymbardziej ze kkngu polamali i oddali zaraz
Już dawno się przekonałem, że w deblach logika nie ma zastosowania, a K/P to niezłe ancymony, obyście się nie przejechali. Ja bym tego nie ruszał.Nie ma co czilowac 2.5 jest do gry na juz
Obaj konga z puli spakowani. Kontynery to nie skladak ni po prostu koniec swiata jak wdupia nie ma takiej opcji...tymbardziej ze kkngu polamali i oddali zaraz