>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [33]

Status
Zamknięty.
A 531

albuquerque

Użytkownik
Tenisisci to zera bez ambicji
Dlatego ten tenisista bez ambicji w ubieglym tygodniu gral 11 spotkan i zdobyl zloto w deblu. Juz wczoraj w drugim secie bylo widac u niego duze zmeczenie.
E
A juz odchodzac od tego, to Coric gra bardzo dobry mecz.
E
Wpisowe zgarnal, hehe. Po wpisowe, to moze jechac tenisista pokroju Gigounona, a nie Nadala. ????
Pretensje mozecie miec tylko do siebie, ze stawiacie po nazwiskach.
E
Tak, gra dobrze i skoncz sie w koncu zalic, bo jest to zalosne.
E
Dla Ciebie powinien skreczowac, bo moze go pograles (nie wiem), ale on jest tego typu tenisistą, ze nie odpuszza i wiadomo, to nie od dzis. On bedzie sie katowal do konca, bo wie, ze w koncu jego przeciwnik moze peknac w kluczowym momencie.

swanidius 280

swanidius

Użytkownik
Dlatego ten tenisista bez ambicji w ubieglym tygodniu gral 11 spotkan.
To normalnybczlowiek by odpuscil i pojechal na us open a nie wychodzil na wpierdol...on chce to przegrac...gdyby kontuzja dokuczala skreczowalby ale wtedy zwrory u buka wiec tego nie zrobi bo ma byc handel i tyle wpisowe zgarnal i dalej na usa

matilebron 1,1K

matilebron

Użytkownik
Dlatego ten tenisista bez ambicji w ubieglym tygodniu gral 11 spotkan i zdobyl zloto w deblu. Juz wczoraj w drugim secie bylo widac u niego duze zmeczenie.

A juz odchodzac od tego, to Coric gra bardzo dobry mecz.
wtf coric dobry mecz? xd przebija tylko, rownie dobrze majchrzak moglby tam stac i przebijac na srodek w swoim stylu

ksznicz 408

ksznicz

Użytkownik
Dlatego ten tenisista bez ambicji w ubieglym tygodniu gral 11 spotkan.
OK. Niemniej skoro gra z kontuzją + mając w planach US OPEN powinien skreczować. Ostatnio taki pogrom dostał od Murraya w Emiratach... dla mnie taka gra nie ma sensu.

matilebron 1,1K

matilebron

Użytkownik
dużo poleciałeś ??
zamyka kupon dobry, pomyślałbym trudno jakby przegrał np. w trzech setach po normalnym meczu, ale takie kur wa coś? no dajcie spokój i jak komuś może imponować, ze wychodzi na kort i dostaje wpierdol jak jakiś fran zvonimir zgombic zamiast zrezygnowac jak normalny czlowiek
a **** pokaze wam w pizdzie to mam mozecie mnie wysmiac ze mala stawka bo przeciez wszyscy tutaj jada po 10k

Otrzymane punkty reputacji: +3
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom