Dlatego ten tenisista bez ambicji w ubieglym tygodniu gral 11 spotkan i zdobyl zloto w deblu. Juz wczoraj w drugim secie bylo widac u niego duze zmeczenie.Tenisisci to zera bez ambicji
Oni pod buka ewidentnie graja to sa jaja****** spocony śmiec, dajcie mi tego bana wyjebane juz w to mam
To normalnybczlowiek by odpuscil i pojechal na us open a nie wychodzil na wpierdol...on chce to przegrac...gdyby kontuzja dokuczala skreczowalby ale wtedy zwrory u buka wiec tego nie zrobi bo ma byc handel i tyle wpisowe zgarnal i dalej na usaDlatego ten tenisista bez ambicji w ubieglym tygodniu gral 11 spotkan.
wtf coric dobry mecz? xd przebija tylko, rownie dobrze majchrzak moglby tam stac i przebijac na srodek w swoim styluDlatego ten tenisista bez ambicji w ubieglym tygodniu gral 11 spotkan i zdobyl zloto w deblu. Juz wczoraj w drugim secie bylo widac u niego duze zmeczenie.
A juz odchodzac od tego, to Coric gra bardzo dobry mecz.
OK. Niemniej skoro gra z kontuzją + mając w planach US OPEN powinien skreczować. Ostatnio taki pogrom dostał od Murraya w Emiratach... dla mnie taka gra nie ma sensu.Dlatego ten tenisista bez ambicji w ubieglym tygodniu gral 11 spotkan.
dużo poleciałeś ??****** spocony śmiec, dajcie mi tego bana wyjebane juz w to mam
zamyka kupon dobry, pomyślałbym trudno jakby przegrał np. w trzech setach po normalnym meczu, ale takie kur wa coś? no dajcie spokój i jak komuś może imponować, ze wychodzi na kort i dostaje wpierdol jak jakiś fran zvonimir zgombic zamiast zrezygnowac jak normalny czlowiekdużo poleciałeś ??
FC Arouca
Olympiakos Piraeus
over 0.5 1 połowa
2.17
Mala.Ogląda ktos Trencin z Rapidem jest szansa na over 2.5?
Nie takiego meczu sie spodziewalem. Sorki za typ.Serbki plus 6,5 pkta @1,83