kyja
Użytkownik
takTeż Wam świruje betsson, że np nie można zobaczy historii zakładów ?
takTeż Wam świruje betsson, że np nie można zobaczy historii zakładów ?
Ale spójrz na skład jaki wyszedł, uważasz, że ci, których wymieniłeś, są lepsi, niż ci w wyjściowej 11? Bo ja powątpiewam mocno ????Yaya Toure, Leroy Sane, Kompany, Ilkay Gundogan, Wilfried Bony, Samir Nasri, Eliaquim Mangala to są braki na ten mecz ja bym próbował handi +1,5 na Rumunów ale odpuszczam ten mecz, kursy już*spadły ...
Przywykłem. Jesteś tak dobry jak twój ostatni typ. Zawsze powtarzam, że jak ktoś chce grać moje typy na odwrót i na tym zarabia to niech tak robi. Każda taktyka dobra jeżeli przynosi zysk.jeszcze nie tak dawno bo wczoraj pewne osoby śmiały się z twoich typów, wszystko grają na odwrót i trafiają.
dzisiaj widziałem że Cie wychwalają, bo trafiłeś niezły kurs ???? za typ.
boję się spojrzeć co będzie jutro wypisywane na forum :]
w kółko to samo, król => ból doopy => król => ...
pozdro!!! & GL!!!
nie mówię kto gorszy, kto lepszy tylko kogo zabraknie w meczuAle spójrz na skład jaki wyszedł, uważasz, że ci, których wymieniłeś, są lepsi, niż ci w wyjściowej 11? Bo ja powątpiewam mocno ????
To tak jak bys powiedzial ze w kadrze brakuje Wawrzyniaka, Kosowskiego i Franka. ????nie mówię kto gorszy, kto lepszy tylko kogo zabraknie w meczu
niestety i tak bywa...ajj wykorzystane karne Brazylii powyzej 3,5 @1,57 w chwili postawienia zablokowali i bramka już padła ...
powyzej Brazylia 3,5 po @2,00 biorę
no bez przesady bo tych co podałeś to akurat był by plus że nie grają ????To tak jak bys powiedzial ze w kadrze brakuje Wawrzyniaka, Kosowskiego i Franka. ????
Rozliczyłem to na minus, ale Flipsid3 wróciło - 3:12 -> 16:12 ????CS:GO SL i-LEAGUE
Flipsid3 @2.62 Bet365 widzę value
e: W całorocznym już nie ma, @2.91 (!) Pinnacle
e2: 2. mapa Flipsid3 @2.35 Pinnacle WTF
Szybko na +Moj typ Ajax-Rostow 2 drużyna over 0,5 - 1,7
Ajax nie zachwyca, męczy się w lidze ostatnio Roda strzeliła im 2 bramki na wyjeździe, natomiast Rostov 2 w Petersburgu.. wiem że liga i LM to dwie różne rzeczy ale wydaje mi się że Rostow sie pokusi na pewno o bramkę na wyjeździe.
Zamykasz tę Putintseve czy czekasz?K*rwa znowu pada, przerywają od 3 dni te turnieje, nie da sie tak obstawiać jak zawodnik wraca po przerwie na kort i odpi*erdala padake przez ten deszcz