jaka mina bts jak w masło, jeszcze Boys po bramkę ????Jaka mina? Zero niespoxzianki
Dzis mina to bedzie Ajax mysle mimo ze wyrownali.
Young Boys to musi być over 2.5.. ale straszny mecz.. 2 celne strzaly. Jak Gladbach nie wbije szybko 2 to nie będzie overkajaka mina bts jak w masło, jeszcze Boys po bramkę ????
dobry typ.. po bramce Gladbach praktycznie 0 okazjiYB- Gladbach under [email protected] live
Ja pograłem pre under 2.5, bo ktoś napisał na forum że chodzą słuchy że kursy podpucha i będzie under to pograłem.dobry typ.. po bramce Gladbach praktycznie 0 okazji
Te kretynki nadają się maksymalnie do podawania ręczników, trzymania parasolek, tudzież czyszczenia kortów z ballboyami jak pada deszcz.Kwintesencja WTA, warto zauważyć ze w nastepnej rundzie Halep. Putintseva z 40:15 broni 2 BP, ponadto wygrywa 4 pilki z rzedu. W nastepnym gemie przelamuje, jest 3:2 i ma swoje podanie, prowadzi 40:0 i ma 3 szanse na 4:2 i co robi ? Przegrywa 5 piłek z rzędu przy swoim podaniu, traci je i jest 3:3 ???? Kort oczywiście bez kamer jako jedyny aktualnie. Ale co robi Putintseva oczywiście zaczyna nagle coś grać jest 15:40 i 2 szanse na połamanie. No i oczywiście przegrywa 4 piłki z rzędu i set prawdopodobnie 6:3 dla Beck.
Jak dla mnie te konie są nieobliczalne ????czy jest w ogóle ktoś kto uważa że Brojery wygrają z Alisonami?
Nie wieje, więc na pewno szansę mają.czy jest w ogóle ktoś kto uważa że Brojery wygrają z Alisonami?
Luton Town - Newport County (under/over 0.5)
1. połowa powyżej: 0.5 gola 1.8
bah
FC Gillingham - Swindon Town (under/over 0.5)
1. połowa powyżej: 0.5 gola 1.7
bah
FC Brighton & Hove Albion - Rotherham Utd (under/over 0.5)
1. połowa /powyżej: 0.5 gola 1.75
bah
Aston Villa - Huddersfield Town (under/over 0.5)
1 polowa powyżej 0.5 gola 1.8
bah
Raczej nie. Za to jest to niezwykle sympatyczna i miła osoba. Mega dziewczyna i takie złoto olimpijskie jej się należy jak mało komu.Laura, kocie! Jak na Niemke to nie jest taka zla. Ma jakies Polskie korzenie? ????