włsanie to patole ogladalem.. przy setowych podwójne błędy serwisowe heh ????Taro Daniel koleś wygrywa z Sockiem, urywa seta z Del Potro gra z 900 typem w rankingu i przegrywa seta z 6-4 w tiebreaku marnując 4 setowe w tym dwie po podwojnych bledach ????
http://www.flashscore.pl/mecz/StwvpQIe/#szczegoly-meczu
De Paula 6-0 DW?
Też to odczułem. Dwa razy podwójny błąd przy piłkach setowych.Ja probuje de paula 2 set bo to jaja co Taro gra. Te pilki przy setowych to kpina jakby chcial specjalnie oddac. Skoro mu sie nie chce grac to bedzie zjazd 0:2 i probuje tak zagrac. De paula nic nie gra bo wszystko leci w pol kortu , ale no lekko probuje
Tak jak sie spodziewałem za Carrington.Bravo Marta!Jest srebro ????Ja dziś wierzę,że potężne bary Walczykiewicz zrobią robotę i minimum w trójce będzie a dają za to 1,45,do dubla idealny kurs.Prezentowała się doskonale w eliminacjach.W fortunie w parze z Guyot kurs 1,62 a u pozostałych w okolicach 1,25 ma to zdarzenie.
czy ja wiem ;p tamten gość jest po prostu beznadziejnyJednak chyba mu sie chce , bo wynik taki , jaki powinien byc juz od pocAtku meczu