ja pograłem po @1,9 i zamknąłem przy 5:4 40-15 nie ma co być chciwym przy tych ITFach ;pBalaji 3*:1 - 4:7 w TB -.- ...
Ja po @2.50 go miałem i tak sledzilem co jakis czasja pograłem po @1,9 i zamknąłem przy 5:4 40-15 nie ma co być chciwym przy tych ITFach ;p
1.50 calorocznyTrzeba grać dziś Alisonów panowie ???? Nie powinni mieć problemów z holendrami. Są gdzieś kursy już ?
To nie za wiele, a jest jakaś stronka gdzie można chycić największy ?1.50 caloroczny
KLIKTo nie za wiele, a jest jakaś stronka gdzie można chycić największy ?
Ruskie wygraja.A co sądzicie o ruskich ? Bo zaskoczony jestem, że nie są faworytem.
Ja dziś byłem pod wrażeniem gry ruskich. Krasilnikov robi bardzo dobrą robotę w obronie.Ruskie wygraja.
Makiguchi do.kasy ????
3-1 dla SesiJakim wczoraj, a w sumie to dzisiaj, wynikiem skończyło się funvic/taubate - sesi sp?
Szkoda, łapałem Sesi Sp 3-0. A do ilu czwarty?3-1 dla Sesi
Do 21 jakoś. W czwartym do 23 wygrali ledwo ???? Ja łapłem zwycięstwo jak wygrywali w pierwszym secie po 1.62Szkoda, łapałem Sesi Sp 3-0. A do ilu czwarty?
Dzięki ????Do 21 jakoś. W czwartym do 23 wygrali ledwo ???? Ja łapłem zwycięstwo jak wygrywali w pierwszym secie po 1.62
Trzeci w ciry do 22, czwarty win do 23Szkoda, łapałem Sesi Sp 3-0. A do ilu czwarty?