>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [33]

Status
Zamknięty.
darkadi 433

darkadi

Użytkownik
Jak nic nie piszecie to były 3 pod rząd ????
Po prostu niszczy mnie ten pieprzony debil. Psychika 10 latka i przegrywa mecz po raz kolejny w życiu kiedy prowadził zdecydowanie. W dodatku po drugiej stronie siatki miernota

darkadi 433

darkadi

Użytkownik
Paire mnie zniszczył psychicznie, a brazylijki dobiły. Najpierw pomyliłem zakład i zamiast kto pierwszy 20 pkt dałem prowadzenie po 20 pkt Brazylijek mimo, że przegrywały 4:5. Wyszły na 10:8 po czym przegrały dwa punkty z rzędu i nie weszło. Potem dałem handicap -4,5 na brazylijki przy stanie 14:12. Po chwili zrobiło się 22:14 dla Brazylijek ale kolejne 7 punktów Rosjanek i 22:20 i 25:21 ogólnie znowu wtopa. Więc wkurzony postawiłem all in na -46,5 Serbów z Chinolami gdzie Serbowie grali swoje, a Chinole nie rzucali nic. Tylko postawiłem i nagle Serbowie rak mózgu a Chinole konsekwentnie trafiali i przegrali tylko 34 pkt. Więcej pecha mieć chyba nie można. Mam w grze 2 zakłady w tym Rudishę w singlu więc raczej wejdzie to kończę z bukmacherką bo to nie na moje nerwy jest

q7dwa9 761

q7dwa9

Użytkownik
Paire mnie zniszczył psychicznie, a brazylijki dobiły. Najpierw pomyliłem zakład i zamiast kto pierwszy 20 pkt dałem prowadzenie po 20 pkt Brazylijek mimo, że przegrywały 4:5. Wyszły na 10:8 po czym przegrały dwa punkty z rzędu i nie weszło. Potem dałem handicap -4,5 na brazylijki przy stanie 14:12. Po chwili zrobiło się 22:14 dla Brazylijek ale kolejne 7 punktów Rosjanek i 22:20 i 25:21 ogólnie znowu wtopa. Więc wkurzony postawiłem all in na -46,5 Serbów z Chinolami gdzie Serbowie grali swoje, a Chinole nie rzucali nic. Tylko postawiłem i nagle Serbowie rak mózgu a Chinole konsekwentnie trafiali i przegrali tylko 34 pkt. Więcej pecha mieć chyba nie można. Mam w grze 2 zakłady w tym Rudishę w singlu więc raczej wejdzie to kończę z bukmacherką bo to nie na moje nerwy jest
może przestań obstawiać tenis bo większa część osób która narzeka na przegrane kupony to tylko tenis, tenis i jeszcze raz tenis...

Pewnie zagrałeś po tej Brazylijskiej gafie na szybko na odrobienie strat (niby się tak nie powinno grać każdy to wie a gramy inaczej hehe) no a wiadomo jak to jest z szybką chęcią odkucia się ;)

Parę dni przerwy i jedziesz ale z bardziej przemyślanymi typami i nic na siłę, albo poczekaj na piłkę ;)

swanidius 280

swanidius

Użytkownik
O nie poszedlem spac a ten skurwiel paire sprzedawczyk oddal mecz inaczej nie mozna nazwqc z chujowym coricem ....noe da sie opisac mojego wkurwienia oby pod pociag wpadl szmaciarz

tom3kt 100

tom3kt

Użytkownik
O nie poszedlem spac a ten skurwiel paire sprzedawczyk oddal mecz inaczej nie mozna nazwqc z chujowym coricem ....noe da sie opisac mojego wkurwienia oby pod pociag wpadl szmaciarz
Nie wiem czy znasz sie na tenisie ale ostatnie co bym zrobil do duza stawka na paire. Najbardziej nieprzewidywalny tenisista w ATP:]

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom