Taki kurs jest na niego z samym De Grasse na MarathonieWygra (bez Bolta i Gatlina) - Blake - 3.25
Mam pograne zwycięstwo Paire'a z Coricem. Coric to największy debil w tourze jak dla mnie i mimo, że mam również Paire'a w liście patusów to jest o wiele lepszy. No i 1 set 6:1, więc idzie dobrze ????
Mam tylko konto na becie, więc daję tam. Jasne, że tam bardziej opłacalne bo wmieszać się może jeszcze Brommel i Vicaut, ale jestem dobrej myśliTaki kurs jest na niego z samym De Grasse na Marathonie
Nigdy nie powiem, że śmiało jeśli zawodnik jest na mojej czarnej liście ????Mówisz można śmiało brać 2 set Paire ?
Fajnie by bylo jakby sie odbudowal po tych kontuzjach, zobaczymy, jak pobiegnie po dziewiatym torze.Mam tylko konto na becie, więc daję tam. Jasne, że tam bardziej opłacalne bo wmieszać się może jeszcze Brommel i Vicaut, ale jestem dobrej myśli
uwazajcie bo ja zaladowalem przy 1:0 za 1000 na paire @2 i baaardzo sie boje on jak wygrywa tak gladko nagle nie ogarnia jak grac dalejMówisz można śmiało brać 2 set Paire ?
wytlumacz mi jak to grasz za 1000 jak niedawno sie zaliles na forum ze nie masz za co grac i bedziesz musial to nadrobic w pracy ???? hmm vivus ???? ?uwazajcie bo ja zaladowalem przy 1:0 za 1000 na paire @2 i baaardzo sie boje on jak wygrywa tak gladko nagle nie ogarnia jak grac dalej
To w takim razie po co to dałeś? ????uwazajcie bo ja zaladowalem przy 1:0 za 1000 na paire @2 i baaardzo sie boje on jak wygrywa tak gladko nagle nie ogarnia jak grac dalej
Chyba RPABędzie rekord, mówię Wam!
dzisiejszy zarobek all in wlozylem w najwiekszego wariata paira ???? ni mylic z najwiekszym deklem coricemwytlumacz mi jak to grasz za 1000 jak niedawno sie zaliles na forum ze nie masz za co grac i bedziesz musial to nadrobic w pracy ???? hmm vivus ???? ?