>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [33]

Status
Zamknięty.
darkadi 433

darkadi

Użytkownik
Mam pograne zwycięstwo Paire&#39;a z Coricem. Coric to największy debil w tourze jak dla mnie i mimo, że mam również Paire&#39;a w liście patusów to jest o wiele lepszy. No i 1 set 6:1, więc idzie dobrze ????

matiz121 282

matiz121

Użytkownik
Mam pograne zwycięstwo Paire&#39;a z Coricem. Coric to największy debil w tourze jak dla mnie i mimo, że mam również Paire&#39;a w liście patusów to jest o wiele lepszy. No i 1 set 6:1, więc idzie dobrze ????

Mówisz można śmiało brać 2 set Paire ?

darkadi 433

darkadi

Użytkownik
Mówisz można śmiało brać 2 set Paire ?
Nigdy nie powiem, że śmiało jeśli zawodnik jest na mojej czarnej liście ????
Po prostu Coric to pomylił dyscypliny. Chłopaczek jest przebijakiem, który jeśli poodgrywa kilkanaście piłek na środek kortu to potem wyrzuci w aut albo walnie w siatkę. Paire to też czajnik jakich mało, ale talentem przewyższa Corica

A 531

albuquerque

Użytkownik
Mam tylko konto na becie, więc daję tam. Jasne, że tam bardziej opłacalne bo wmieszać się może jeszcze Brommel i Vicaut, ale jestem dobrej myśli
Fajnie by bylo jakby sie odbudowal po tych kontuzjach, zobaczymy, jak pobiegnie po dziewiatym torze.

q7dwa9 761

q7dwa9

Użytkownik
uwazajcie bo ja zaladowalem przy 1:0 za 1000 na paire @2 i baaardzo sie boje on jak wygrywa tak gladko nagle nie ogarnia jak grac dalej
wytlumacz mi jak to grasz za 1000 jak niedawno sie zaliles na forum ze nie masz za co grac i bedziesz musial to nadrobic w pracy ???? hmm vivus ???? ?

swanidius 280

swanidius

Użytkownik
wytlumacz mi jak to grasz za 1000 jak niedawno sie zaliles na forum ze nie masz za co grac i bedziesz musial to nadrobic w pracy ???? hmm vivus ???? ?
dzisiejszy zarobek all in wlozylem w najwiekszego wariata paira ???? ni mylic z najwiekszym deklem coricem

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom