wladcasmieci
Użytkownik
Vesley gra z ogórkiem i zaraz to wtopi. Sprzedałem to, zamykał kupon. Szkoda nerwów.Wesoły Romek pewnie po 1.11 skusi się na oddanie meczu :d
Den Bosch fajnie się bawi, już 2-5. Mogłem walić większe overy też. :roll:
Vesley gra z ogórkiem i zaraz to wtopi. Sprzedałem to, zamykał kupon. Szkoda nerwów.Wesoły Romek pewnie po 1.11 skusi się na oddanie meczu :d
Jiri Vesely ????Kto to jest wesoły Romek? :grin:
Vesely z tym jego wyrazem twarzy zawsze mnie rozwalaChociaż trzeba przyznać że Van Rijthoven na razie 12/12 wygrane pierwsze podanie.
to tak jakby nie było kartkiJak rozliczą na Bet365 postawiony zakład na czerwoną kartkę w meczu Celta - Leganes w momencie jak zawodnik z ławki dostał teraz czerwoną?
Masz u nich w statach odpowiedzi..Jak rozliczą na Bet365 postawiony zakład na czerwoną kartkę w meczu Celta - Leganes w momencie jak zawodnik z ławki dostał teraz czerwoną?
Wał z kosmosuU Rumunów pewnie jeszcze coś wpadnie, bo gospodarze tylko z karnego strzelili
over 4.5 @3.00 1j
zwrotZwickau - Hamburger 17min 0-0
Hamburger -1 @2,025
W ostatniej chwili .Celta Vigo -3 rogi @ 1.9
Celta mocno od początku atakuje, oni zawsze sporo nabijają. Jak na razie 1:0 w rogach.
Całoroczny
a tutaj brakowało 1Celta Vigo pierwszy 9 rogów @ 3.5
całoroczny
No to teraz po moje rogi.
HahahahZa tego herberta to w ryja ktos powinien wyhaczyc
Za to, że bezmyślnie grasz? ????Za tego herberta to w ryja ktos powinien wyhaczyc